Min garderob, nyaste inköpen mm

[videofyme id=”6887015″ width=”710″ height=”507″]

Fått många frågor om plagg som jag lagt upp på instagram och bloggen de senaste men varit dålig på att länka. Så i videon här över visar jag runt hemma hos mig i min garderob, svarar på frågor om mina senaste inköp, och tipsar om användbara plagg. Vår hund Happy får också tycka till om hennes favoriter som jag har fått hem på senaste! Bättre outfit-bilder får ni när jag löst mitt kamera och dator problem.

Ni är många som kollar mina videoinlägg, men ni är några som följer mitt VideoFyMe account! Så följ mig där, jag heter Pdotter. Kram! 
Update: HÄR hittar ni den svartmönstrade klänningen, HÄR hittar ni den gröna klänningen, HÄR hittar ni de svart/vit randiga klänningen, HÄR är den oranga tunikan och HÄR hittar ni en grå kjol jag också beställde

  1. Hej! Är en ganska ny läsare så blev så jäkla glad nu när du säger att du är typ 185 eller nått sånt! (haha långa förstår) själv är jag 179 och mitt största problem med det är att jag aaaaldrig har heels.. har du det och i sånt fall vad för sorts? hur långa? 

  2. Hej! Är en ganska ny läsare så blev så jäkla glad nu när du säger att du är typ 185 eller nått sånt! (haha långa förstår) själv är jag 179 och mitt största problem med det är att jag aaaaldrig har heels.. har du det och i sånt fall vad för sorts? hur långa? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi