På en äng någonstans

DSC02862DSC02838
Jeans BIKBOK // Blus (NY!) Lindex

Igår begav sig min familj till Tystberga tidigt på morgonen för att äta frukostbuffé på ett nyöppnat ställe, som min mammas kompis äger. Jag var helt otroligt taggad på alla franska bakelser osv men när vi stormar cafét stängt. Tror jag aldrig har blivit så besviken i hela mitt liv. Hade inte ätit på ett dygn bara för att spara mig och allting, så där stod jag med hakan i golvet och vrålhungrig. Men vi fick i oss riktigt goda saker i alla fall.

Sen tog vi några bilder på en äng som ni ser här över, innan vi åkte hem till våra familjekompisar i Nyköping där vi åt lunch och hängde i solen. Efter det åkte vi till Oxelösund där vi åt thaimat för att fira min mormor som fyllde år i veckan. Tycker det är coolt att min gammelmormor är med och firar, för då är vi alltid flera generationer tillsammans. Inte många familjer som kan vara det!

Jag övningkörde även igår vilket gick jättebra. Det går verkligen framåt för mig på den punkten just nu vilket är super roligt. Mitt mål är att ta det där förbaskade kortet innan sommaren är slut, vilket jag mer än rimligt. 

  1. Hej! Vart är den röda klänningen från din instagram idag ifrån någonstans? Superfin var den!!

    Kram

  2. Hej! Vart är den röda klänningen från din instagram idag ifrån någonstans? Superfin var den!!

    Kram

  3. Vad använder du för parfym? Eller vilka är dina favorit parfymer/bodymist? 🙂 hade gärna fått lite inspo till nya ifrån dig!

  4. Vad använder du för parfym? Eller vilka är dina favorit parfymer/bodymist? 🙂 hade gärna fått lite inspo till nya ifrån dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi