Shopping, frågor och planering

DSC02768DSC02799DSC02790
J
eans Mango // Väska okänd butik i Göteborg // Blus HÄR (NY!) // Sjal bikbok // 

Nu har jag länkat till alla plagg jag beställt ifrån Sheinside på senaste i inlägget där jag la upp min videoblogg. Vilket fall så älskar jag denna oranga tunika jag beställt hem, sitter som en smäck! Om en vecka har jag en drinkbjudning på en klubb och ska göra en spraytan på Salong Snygging innan vilket jag ser fram emot. Kommer även göra en innan min student för att få den där perfekta brännan. Naglarna har jag bara gellack på nu så att de ska bli starkare och längre så att bästa Märta kan fixa dem perfekta innan studenten. Frågan är bara hur jag vill ha dem? Skynda er att boka in tider hos dem båda innan de är fullt. Juste på Märtas centrala och populära salong Shine Stockholm söker de någon diplomerad nagelteknolog som vill hyra en plats. Maila henne om ni är intresserade!

Ps. i nästa vecka är det sista plugget gjort och jag drar i gasen med botten med bloggen. Längtar ihjäl er!! Hoppas ni också gör det.

  1. Hade inte du kunnat dela med dig av en önskelista till studenten? Behöver lite inspiration om vad man kan önska sig! Kram

  2. Hade inte du kunnat dela med dig av en önskelista till studenten? Behöver lite inspiration om vad man kan önska sig! Kram

  3. Hej! Jag läste en gång här på din blogg att du började må illa av one heat? Spydde du? Och äter du dom fortfarande och isf mår du illa nå mer? Har du ändrat något så du inte mår illa av dom, typ minskat dosen?

    Snälla svara för jag äter nämligen dom själv och jag har spytt men vill inte slänga dom då jag betalt mycket pengar för dom..

  4. Hej! Jag läste en gång här på din blogg att du började må illa av one heat? Spydde du? Och äter du dom fortfarande och isf mår du illa nå mer? Har du ändrat något så du inte mår illa av dom, typ minskat dosen?

    Snälla svara för jag äter nämligen dom själv och jag har spytt men vill inte slänga dom då jag betalt mycket pengar för dom..

  5. Men hur jälva dryg är du inte då mot människor på twitter?! Ger någon dig en komplimang och gratulerar dig säger man väl ändå TACK? Hur fan är du uppfostrad egentligen???  Tror du att du äger och kan bete dig hur fan du vill för att du har mycket följare?

  6. Men hur jälva dryg är du inte då mot människor på twitter?! Ger någon dig en komplimang och gratulerar dig säger man väl ändå TACK? Hur fan är du uppfostrad egentligen???  Tror du att du äger och kan bete dig hur fan du vill för att du har mycket följare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi