Ingenting är någonting vidare

DSC_0588
Hej på er! Jag mår fortfarande inte alls bra och har knappt varit utanför lägenheten de senaste tre dagarna. Dock har jag prickat in att bli sjuk samtidigt som vädret inte är det bästa, så det känns ju lite bättre i hjärtat. Samtidigt har alla våra utflyktsplaner ställts in för att vädret har varit kasst, så hoppas på att det blir bättre nu sista veckan vi är här.

Igårkväll var vi ute en snabbis och åt på KFC. Petter hade aldrig gjort det förut, men han verkade positivt överasskad. Hittade även en del plagg jag måste åka tillbaka för att ta en titt på igen. Nu måste vi skynda oss för vi ska möta upp Petters moster Annika och luncha. Det blir sushi på ett japanskt ställe, men jag hoppas att det finns andra saker med, för jag hatar sushi.. Bättre outfitbilder kommer  senare. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi