Dagens enkla

DSC_08944DSC_0861DSC_08977outfityDSC_0875
Klänning HÄR // Skor HÄR // Halsband Studentpresent utav mina fina fina tjejer // Klocka Petters pappas farmors gamla (tror jag) som jag har fått!

Idag flög Petters mamma ner hit till Palma ifrån Sverige, vilket var en överasskning för oss, då vi trodde att hon skulle komma imorgon. Så vår morgon spenderades på att torka av bord, bädda rent, dammsuga och plocka undan ha ha 🙂 Det har varit halvdåligt väder hela tiden vi har varit här nere, och idag tänkte jag faktiskt gå ut och sola, men ångrade mig när solen täcktes av moln. Trots att vi bara solat två eller tre gånger på resan tycker de andra att jag är jättebrun, vilket jag inte alls kan förstå. Såg ut precis så här när jag kom ner till Palma tack vare en spraytan jag hade gjort (ska berätta mer om den senare, men jag gjorde den på Salong Snygging och ni får 20% rabatt om ni uppger Ellinor i kassan och då kostar det ynka 236kr!!!).

 1. Hej!! Jag har länge tänkt skaffa mig en spray tan på samma ställe där du gjorde, men jag har några frågor som jag gärna skulle vilja ha svar på innan, från någon som är ärlig hehe!

  – Det sägs ju att det ska hålla i 5-10 dagar (1-2 veckor). Hur har det hållt för dig? Och hur ser det ut när färgen börjar försvinna? T.ex om den bleknar jämnt över kroppen eller om det blir fläckar.

  – Tycker du att det funkat bra att sola som vanligt efter att ha gjort spray tan? Eller om det blivit fläckigt?

  – Försvinner färgen snabbt när man rakar sig?? Eller tvättar sig med tvål?

  – Ser resultatet naturligt ut enligt dig? Jag har ganska ljus hy och är rädd att det ska se konstigt ut även om jag väljer en ljusare ton.

  Det var de enda frågorna jag hade för tillfället! Ska nämligen iväg en vecka och vill inte gå runt och vara fläckig när det börjar försvinna haha.
  Tack på förhand!! 🙂

 2. Hej!! Jag har länge tänkt skaffa mig en spray tan på samma ställe där du gjorde, men jag har några frågor som jag gärna skulle vilja ha svar på innan, från någon som är ärlig hehe!

  – Det sägs ju att det ska hålla i 5-10 dagar (1-2 veckor). Hur har det hållt för dig? Och hur ser det ut när färgen börjar försvinna? T.ex om den bleknar jämnt över kroppen eller om det blir fläckar.

  – Tycker du att det funkat bra att sola som vanligt efter att ha gjort spray tan? Eller om det blivit fläckigt?

  – Försvinner färgen snabbt när man rakar sig?? Eller tvättar sig med tvål?

  – Ser resultatet naturligt ut enligt dig? Jag har ganska ljus hy och är rädd att det ska se konstigt ut även om jag väljer en ljusare ton.

  Det var de enda frågorna jag hade för tillfället! Ska nämligen iväg en vecka och vill inte gå runt och vara fläckig när det börjar försvinna haha.
  Tack på förhand!! 🙂

 3. Fan vad snygg du är! 🙂 Är sjukt avundsjuk på din längd, tycker att det är sjukt snyggt att vara lång som tjej! Fint att vara kort också, men har velat vara lång sen jag var liten, är bara 171 cm. Älskar när tjejer är bekväma i deras långa längd, tråkigt att många ogillar att vara längre än killar, it’s gorgeous!

 4. Fan vad snygg du är! 🙂 Är sjukt avundsjuk på din längd, tycker att det är sjukt snyggt att vara lång som tjej! Fint att vara kort också, men har velat vara lång sen jag var liten, är bara 171 cm. Älskar när tjejer är bekväma i deras långa längd, tråkigt att många ogillar att vara längre än killar, it’s gorgeous!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi