Utflykt!

DSC_0451
G
odmorgon! Jag försökte lääänge vid frukosten att publicera ett inlägg via mobilen, förgäves. Så jag sprang in till datorn i vårt sovrum nu när de andra knyter skorna och är påväg ut genom dörren. Ville bara säga att vi ska iväg på en utflykt idag, närmare bestämt till Cala Pi. Googla om ni vill se bilder i förväg! Där kommer vi vara hela dagen lång, och kameran är självklart med. Efter det ska vi på middag hemma hon Annika (Petters moster) uppe i bergen, så jag vet inte om jag hinner blogga något emellan, och jag har inte tidspublicerat några inlägg. Men nu vet ni i alla fall var jag håller hus! Om vi har wifi kommer jag uppdatera min instagram (@ellinorlofgren) eftersom jag verkligen inte förstår hur man gör inlägg här via mobilen.

Vill även tacka för all positiv respons på mitt inlägg ”Han som playade dig” samt alla mina andra texter. Både meddelanden och kommentarer har strömmat in här och var och jag blir lika glad varje gång. Tack!! Om ni vill läsa fler texter hittar ni dem under kategorin ”texter” här i bloggen. Puss!

  1. Hej fina du!
    Häromdagen klickade jag in på din gamla blogg och läste massa inlägg. Upptäckte då att du har skrivit att du har magkatarr. Jag har jätte problem med det och får det för stress över skola, handboll och kompisar. Vet verkligen inte vad jag ska göra åt det! Får medicin osv. Men inget bitter direkt, så undrar om du har något tips?

  2. Hej fina du!
    Häromdagen klickade jag in på din gamla blogg och läste massa inlägg. Upptäckte då att du har skrivit att du har magkatarr. Jag har jätte problem med det och får det för stress över skola, handboll och kompisar. Vet verkligen inte vad jag ska göra åt det! Får medicin osv. Men inget bitter direkt, så undrar om du har något tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi