Åker runt i Palma

DSC_0936
H
ejsan! Utflykten till Cala Pi igår blev så lyckad. Det är alltså en strand ifall det framkom otydligt! Hur det såg ut ser ni här över! Idag åkte vi också iväg till en annan strand som jag ska visa bilder på senare. Kikade bara in här för att visa att jag lever. Vi ska nämligen äta tapas ikväll med några kompisar, och jag hinner inte duscha och få  bort allt saltvatten om jag ska lägga upp alla bilder. Så vi hörs mer sen, då ska ni få se massa bilder! Ciao!

  1. Jag är en tjej på 16 år som bloggar om min vardag, mode, outfits, träning, resor med mera. Jag lägger ner stor energi på mina inlägg samt tycker det är otroligt viktigt med kvalitén på bilderna. Det skulle vara gulligt om ni ville kika in 🙂 kram
    http://anastasialindstrom.bloggplatsen.se

  2. Jag är en tjej på 16 år som bloggar om min vardag, mode, outfits, träning, resor med mera. Jag lägger ner stor energi på mina inlägg samt tycker det är otroligt viktigt med kvalitén på bilderna. Det skulle vara gulligt om ni ville kika in 🙂 kram
    http://anastasialindstrom.bloggplatsen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi