Salong Snygging Spraytan

Detta är ett tidspublicerat inlägg som jag fyller ut min tomma blogg med nu när jag har så mycket att göra här i Palma!
salong snygging
spraytan salong snygging espraytan salong snygging
Bilderna är lånade ifrån bloggarna Andrea Hedenstedt och Amanda Wingenfeldt!

Innan min student så bokade jag, min mamma och min lillasyster varsinna tider hos Caroline för att göra spraytans. Ingen utav oss hade gjort det förut så egentligen var det ganska risky att testa dagen innan min student.. Men jag hade hört massa bra om Salong SNYGGING så jag var inte alls orolig. Att göra själva spraytannen tog ca 4 minuter, och Caroline var jättesnäll och duktig så jag förstår verkligen varför alla andra bloggare har pratat så gott om henne! Salongen var väldigt cozy och välkomnande, och ligger otroligt centralt vilket är ett stort plus. Det tar ungefär 3min att gå ifrån Zinkendamms tunnelbanestation.

Min färg höll lite mer än en vecka, och resultatet vart otoligt naturligt (ni ska få se bilder ifrån min student och avgöra själva!). Färgen blev inte fläckig när den försvann, utan den bleknade liksom jämt över kroppen innan den var helt borta. Jag var livrädd för att åka till Palma och sola med min spraytan, innan jag fick höra att det är jättebra att göra det! Spraytanen fungerar nämligen som ett solskydd, och färgen blir bara ännu mer jämn. Jag kommer definitift göra spraytans fler gånger, och självklart hos Caroline då jag känner mig säker hos henne. Hon är förresten så snäll att hon fixat en rabatt till er! Själva spraytanen kostar i vanliga fall 295kr men Caroline ger er en rabatt på 20% om ni anger ”Ellinor Löfgren” i kassan. Men skynda er för hon åker på semester den 15/7.

Summan av kardemummam är att jag tycker pengarna är SJUKT värt det, och det tycker min mamma och syster också. Förstår inte att jag inte testat på detta tidigare. HÄR hittar ni Salong SNYGGINGs hemsida. 

  1. Skulle du kunna göra ett inlägg där du tipsar om ställen i Mallorca så som stränder, restauranger och affärer? Har sett att du gett lite små tips här och där men skulle du liksom kunna sammanställa alla tips på ett ställe? Jättebra blogg btw, kram 🙂

  2. Skulle du kunna göra ett inlägg där du tipsar om ställen i Mallorca så som stränder, restauranger och affärer? Har sett att du gett lite små tips här och där men skulle du liksom kunna sammanställa alla tips på ett ställe? Jättebra blogg btw, kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi