Makeover

långt hår
Bild tagen veckan innan jag åkte och båtluffade förra sommaren. Då hade jag både långt och ljust hår. Nu har jag kort och mörkbrunt!

Som de flesta av er vet är jag en frenetisk nagelbitare, men sen jag blev trogen kund hos min nagelteknolog Märta så fick mitt bitande ett stopp. Men nu har jag inte haft nagelförlängning på ett tag och bitandet har blivit en rutin igen. Men den 7e augusti ska mina naglar få sig ett lyft! Det blir perfekt, lagom till min och Hannas båtluff den 9e. Sen ska jag även sätta i extensions i mitt hår den 5e på Swedish Natural. Däremellan har jag två (eventuellt tre) fotograferingar som jag kommer känna mig as fräsch på, eftersom jag äntligen satt i långt hår igen då (klippte ju av mitt långa förra sommaren och sen dess har det inte växt ut).  

Det är så mycket som ska fixas och trixas med innan jag åker till Grekland (och London). Men innan jag åker till Grekland måste jag hinna vinka hejdå till en barndomskompis som flyttar till USA i fyra år, göra en budget till det nya företaget, gå på ett poolparty, gå på några möten samt event, köpa massa nya skor på ZQO osv. Fast jag klagar inte, älskar när det är mycket att stå i. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi