Hotellfrukost – tips på nyttigare alternativ

P1011189-3P1011173-3P1011174-2
Gotenmorgen bloggen! Imorse blev plåtningen med min (egna) fotograf inställd, vilket betydde att jag och Petter kunde ordna världens frukost. Godare än en hotellfrukost skulle jag vilja påstå! Numera använder vi Philadelphia Light istället för saltat smör på våra mackor, och jag kör på färska bär istället för sylt på min gröt. De alternativen är både godare och nyttigare! Jag tycker även att gröt är en sån ”bebisrätt” eftersom den inte har något tuggmotstånd. Då visade en kompis till mig att man kan ösa på med frön eller müsli, vilket gör gröten mycket godare! Solrosfrös, pumpakärnor, sesamfrön och linfrös (krossade linfrön är nästan godare), brukar jag ha på. 

Vet inte om jag nämnt det, men jag har ett samarbete med Tropicana som går ut på att jag ska äta mycket mer frukt än vad jag gör i nuläget. Och efter en månad ska vi se om jag känner någon skillnad i kroppen. Första dagen fick jag väärldens leverans utav frukt. Tänk er precis alla frukter som finns, proppade i en stor korg (hann dock ej fota innan lillebror högg in på hans favoriter). Nu har det gått tre veckor och i och med att jag knappt äter pasta/bröd osv nu innan jag vet vad det är som jag inte tål så har frukt varit till stor hjälp. Kommer defenitivt fortsätta äta mycket frukt fastän vårt samarbete går ut. 

Lämna ett svar till lindavictoria60 Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi