Vad äter jag till middag? Tips!

P1011232P1011239P1011238P1011235
Många undrar vad jag äter en vanlig dag så därför tänkte jag visa er en typisk Ellinor-middag. Igår fick jag bestämma mat och då blev det en utav mina favoriter! Pulled Pork med massor utav tillbehör! Det är nyttigt, går fort och är lite roligare än de enkla och vanliga maträtterna. Det är typ sånt här jag kommer laga när jag ska festa till det när jag flyttat hemifrån haha..

– Vi köpte nyttigt bröd ifrån bageriet som jag penslade med olivolja/basilika/havssalt och sedan grillade lite tills de blev krispiga (man kan ha hamburgerbröd eller pitabröd också).
– In med pulled porken i ungen och vänta på att den blir varm och får en fin färg
– Sedan hackade jag tomater, gullök och persilja i små bitar och gjorde en salsa av dem. Kryddade med citronpeppar.
– Coleslawen gjorde jag på vitkål, morätter, gullök, lite majonäs, turkisk yoghurt + salt och peppar
– Såser till var quacamole (typ bara jag som hade det till men det är min favorit) och vitlökssås som är gjord på turkisk yoghurt och vitlök. Petter gjorde två olika sallader till det med allt möjligt i och sen en massa mozarella. 

Klart att servera! Tog ca 25min att göra och alla i familjen älskade det. Jag som annars äter som en häst blev mätt på bara en macka. Jag har även försökt att börja äta utefter mitt matschema igen då jag verkligen inte mår bra av att inte äta vad som helst, oregelbundna tider. Nåja detta är ett tips tips tips till er som är slut på nyttiga middagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi