Swedish Natural extensions

innan
Före! Längden är precis över bröstet 
efter
Efter! Så tjockt och fint! Victoria satte i närmare 170 slingor i mitt hår eftersom att det är rätt tjockt sedan innan. Jag var rätt osäker på längden, men har några centimeter under bröstet nu. Man behöver inte förlänga sitt hår när man sätter i extensions, utan man kan bara göra det tjockare också om man vill.
under
Var i chock efter makeovern. Victoria skrattade massor åt mig för jag sprang runt och speglade mig i alla speglar som fanns i salongen. Är verkligen så himla nöjd. Var rädd att det skulle synas så tydligt att jag har löshår, men det ser verkligen ut som att allt hår sitter ihop. De hade alla möjliga hårfärger i löshåret på salongen, så vi hittade en som exakt var min färg.
underst
Det gick mycket fortare än vad jag trodde att det skulle göra, och medan Victoria satte i löshåret fikade jag.

För några dagar sedan satte jag i extensions hos Swedish Natural (gamla Jasmines Hair) som ligger någon minut ifrån Stockholm C. Jag fick hjälp av Victoria, som verkligen förstod hur jag ville ha det. Upplever att jag aldrig riktigt blir 100%igt nöjd, men med handen på hjärtat blev jag verkligen det hos henne. Vi satte i extensions inför min resa till Grekland där jag ville ha långt hår. Det fanns alla möjliga typer av hårförlängingar att välja på och jag valde keratin för det passade mig bäst.

Trodde det skulle se fake ut med extensions på mig, men när jag träffade alla kompisar på Josefinas så trodde INGEN att det var löshår, utan att det var äkta! Åå så nöjd. Förstår varför Pernilla och Bianca Wahlgren plus Dessie och Paow har gått dit under så lång tid.

Update: deras hemsida hittar ni HÄR och de har grymma priser! 

  1. Vad är det för kamera och vad tycker du om den? Skulle vara så tacksam för svar!! Letar just nu efter en bra kamera som är mindre än en system! Tacksam för den hjälpen jag kan få av dig! <3

  2. Vad är det för kamera och vad tycker du om den? Skulle vara så tacksam för svar!! Letar just nu efter en bra kamera som är mindre än en system! Tacksam för den hjälpen jag kan få av dig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi