Fiskar i vattnet

P1012035P1012036P1012041P1012050P1012046
När vi hoppade av färjan så fångade ägarna till detta hotellet våra hjärtan. Som ni vet möts man ju utav extramt många hotellägare när man anländer som ”rear” ut deras sista tillängliga hotellrum. Och vi bokade upp oss tre dagar här, på Sunrise Hotel (ni kan boka rum här via Apollo). Ägarna lovade mig att få låna kök för min glutenpasta, skjutsade upp oss från hamnet till hotellet – och påvägen i bussen sätter sig ett enormt kryp på Hanna så jag börjar skrika av rädsla… Efter det kommer nog ingen i bussen glömma oss.. Så pinsamt!

Känns vilket fall SÅ bra att vara tillbaka på Ios. Precis lika perfekt som jag minns det. Ios består utav ett stort berg, där hamnen ligger på ena sidan berget, och stranden på andra sidan berget. Uppepå berget finns det två toppar (vi bor på den ena) och den ena skådar ni genom fönstret som är vår utsikt här uppe. Mellan dessa toppar ligger ”centrum” och alla klubbar. Förstod ni?

Nu sitter vi på en restarurang precis bredvid vårt hotell och min mage krampar som aldrig förr. Smakade på det vita brödet ifrån frukost vilket min mage har reagerat väldigt negativt på.. Tror verkligen jag är gluten..

  1. Hejsan, jag är jätte nyfiken på att få veta ifall du och Hanna trivs med varandra? Funkar ni ihop eller inte alls? En vän för livet eller någon du bara reste med en gång? Kramkram

  2. Hejsan, jag är jätte nyfiken på att få veta ifall du och Hanna trivs med varandra? Funkar ni ihop eller inte alls? En vän för livet eller någon du bara reste med en gång? Kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi