Första natten ute

P1011969
Inatt var vi för första gången ute ihop, och vi kan sammanfatta det så här: roligaste förfest än uteliv. Klubbarna var verkligen ingenting att hänga i granen så vi blev verkligen besvikna. En klubb, som vi fick många tips om var Prime (en skandinavisk klubb) men det enda draget där var jag och Hanna. Hängde med 4 norrmän/svenskar också som så här dagen efter visade sig vara två år yngre än oss. Stelt!! Nejdå, de var jättesköna och blev taggade på att flytta till Oslo nästa höst och jobba efter att jag träffade dem. Vi 6 släppte i alla fall loss och stod för all musik (blev Abba, Swedish House Maffia osv). 

Imorse vaknade jag upp av att Hanna säger ”ELLINOR klockan är 11 och vi måste checka ut NU”. Så det var bara att kasta ner allt i stora ryggsäcken och bege oss. Ägaren och vi kom bättre överens nu än första gången vi sågs, men slutade faktiskt som vänner. Han skjutsade ner oss till hamnen där vi köpte biljetter till färjan mot Ios. Medan vi väntade på båten åt vi på ett frukostställe som jag kommer visa er bilder ifrån snart.. Oh my säger jag bara..

Tråkigt att vi inte hann stanna längre på Naxos, hade velat besöka fler stränder. Men vi båda är så taggade på Ios och vet att allt (utelivet, dagslivet, strandklubbarna och stränderna är fantastiska) så vi valde att åka vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi