Utelivet i Ios

DSC01733
Igårkväll mötte vi upp fyra göteborgare som vi fick kontakt med via Twitter. Drack några drinkar på vårt hotell innan de gick ut. Men Hanna och jag stannade kvar med två australiensare som bor här på hotellet. Dem kände igen oss ifrån bussresan upp till hotellet när vi skrek pga insekten ni vet? Vi klickade as bra och jag skrattade så magen krampade flera gånger! De kommer vi förmodligen hänga med fler dagar (såg nu förresten att på en utav bilderna jag publicereade igår ifrån restaurangen så sitter dem med på ett hörn haha!).

Sen gick vi hela gänget (alla på hotellet) ner till klubbarna som ligger någon minut ifrån där vi bor. De går ut väldigt sent här borta, vilket jag och Hanna inte är vana vid. Så vi blev trötta vid tre när man annars går hem, men här är det då festandet börjar på riktigt! Sjukt! Underbar kväll i alla fall, klubbarna ligger så fantastiskt fint. Som i gränder mellan hundratals vita stenhus. Tänk er som Gamla Stan i Stockholm, fast fräschare. Love it! 

Bilden är för övrigt tagna på vårt hotells tak ikväll. Helt fantastisk utsikt här!! Var egentligen tänkt att vi skulle fota solnedgången, men den hann gå ner innan vi kom upp haha.. Ni får se fler bilder senare för internet vägrar samarbeta just nu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi