Klackarna i taket

P1012121P1012114P1012108P1012123P1012112P1012120
I
går kom vi inte in genom ytterdörren först 7 på morgonen (vi gick hem först av alla, här öppnar efterfest-klubben då liksom) och säger bara… Shit!! Dansade konstant i 6h och varken Hanna och jag bryr oss ett dugg om alla andra när vi dansar. Är inne i våra egna världar och släpper verkligen loss.. Inte står och hoppar lite som alla andra haha! Vi skaffade oss super många vänner som vi ska möte upp på Far Out senare ikväll.

Kvällen började på ett ställe som heter Circus (ligger mitt i en backe, ser ut som en vit liten stuga med balkong) där det varje kväll spelas live-musik. Det är två 20åringar som står på ett barbord och gör om låtar till sina egna. Jag kunde varenda låttext och där catchade vi upp med ett gäng autralienare som vi höll ihop med resten utav kvällen. Sedan begav vi oss till 69 (dom har bästa musiken) och sedan Pasha. Sen orkade vi inte mer. Men det finns ca 13 klubbar till utöver dessa. Shotsen kostar 1€ också så ni kan ju gissa om we went crazy!!

Nu är vi på stranden igen och ska om några timmar bege oss mot Far Out som sagt. Nu blir det att ladda om med vatten och frukt för att sedan gå all in på eventet som styrs upp på beachklubben igen. Atens största DJ ska tydligen komma så får hoppas att det blir grymt drag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi