Vår resa i perspektiv med andras

P1012200
Godmorgon på er!

Nu har vi precis ätit frukost vid poolen, efter en lika magisk utgång som alltid. Dock tog vi ingen powernap mellan eventet och utgången så vi drog hem rätt ”tidigt” (4 på morgonen). Men det är bara skönt för då mår man bra idag! Flyttat in en massa nya på vårat hotell, så vi hänger med dom just nu. Tycker det är så inspirerande att lyssna på andras resor. Av alla vi lärt känna/träffat här har jag och Hanna varit iväg kortast tid. Alla andra backpackers har rest runt alltifrån ett år till en sommar. Men tycker det säger en del om oss svenskar och resor. På twitter började folk hypa om att jag och Hanna skulle resa iväg ”i hela två veckor” medan australienarna skrattar åt vår korta lilla resa. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi