24h kvar till min fest

min fest
Imorgon är som sagt min avskeds/födesedagsfest och det blev först nu planerna blev spikade till 100%. Först ses vi alla på en bar/lounge som jag har abonnerat. Väl där kommer en grym DJ som jag har fixat in att spela, och jag har fått välja musiken – så det kommer bli grymt! Dresscoden är Gossip Girl Maskerad och här är några utav bilderna jag skickade med som inspiration till alla inbjudna! 

Efter kommer jag fixa in alla på Collage där vi har ett område för oss själva ute, där bjuder jag på massa champange, jordgubbar och choklad. Klubben kommer vara dekorerad i ett indiskt tema under kvällen, så i lokalen kommer det så vattenpipor, vara pyntat med mattor och coola lampor osv. Fast vår ”hörna” av klubben kommer gå i ett London-tema! Sen när klockan närmar sig 3 drar vi vidare till Solidaritet där jag fixar in alla och där väntar min fotograf Ossian som sagt.

Hoppas vi ses ute imorgon, jag kommer springa runt med ett stort leende på läpparna hela kvällen och vi måste skåla om ni kommer fram! Jag är så excited!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi