Min avskeds/födelsedagsfest

hannahannaa
Hittade två bilder på Hannas blogg ifrån min fest. Ska gå igenom hennes kamera när jag träffar henne idag så jag kan visa er fler!

Hejsan! Efter min fest i onsdags hände en personlig sak vilket gjort att jag varit helt borta dem senaste dygnen. Vaknade igårmorse och insåg att jag sovit 30h i sträck. Hur sjukt är inte det? Nu är iaf kroppen i fas igen och jag måste ta igen allt jag har missat. Hannas Mexicanfest var igår men den kunde jag inte gå på vilket grämer mig enormt. Men ska ner till Norrköping idag och hänga ett tag med henne innan jag åker hem igen för att börja packa väskan inför flytten plus svara på min inkorg i mailen som är proppfull.

Nu ska jag äntligen åka och köpa en ny mobil med mamma, och efter det hoppar jag på tåget ner till min bästa tjej för myshäng. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi