Är i Norrköping

IMG_0127IMG_0149IMG_0132
Tre bilder till ifrån min fest, vi glömde knäppa några igårkväll. Även fast jag och Hanna har rest ihop halva sommaren har vi knappt några bilder tillsammans vilket är så tråkigt.. För er som undrar är min Jumpsuit ifrån Pulll & Bear och jag älskar den! Vida byxer på en byxdress är det snyggaste som finns.

Just nu är jag på stan i Norrköping och äter lunch med Hanna. Vi var ute igår på klubben PULS och den var proppfull men inte alls min grej.. Men jag och Hanna satt mest i vipen och socialiserade oss så hade kul vilket fall. Vi körde på en nykter utgång, och kanske var därför jag inte gillade den klubben men aja, det var kul att träffa några utav er i alla fall! Snart ska jag hoppa på bussen hem till Gnesta igen och är så himla trött så ska bli skönt att få sova.

  1. Skitsnygg byxdress!! Älskar också vida ben, men vet inte vilken typ av skor jag kan använda.. Är över 1.80 och har inte riktigt kommit över det stadiet då jag kan änvända klackskor! Så undrar därför om du har något tips på skor till vida ben på byxor som inte är allt för hög klack? Vad hade du för skor till din? Tack för din underbara blogg. Puss!

  2. Skitsnygg byxdress!! Älskar också vida ben, men vet inte vilken typ av skor jag kan använda.. Är över 1.80 och har inte riktigt kommit över det stadiet då jag kan änvända klackskor! Så undrar därför om du har något tips på skor till vida ben på byxor som inte är allt för hög klack? Vad hade du för skor till din? Tack för din underbara blogg. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi