Portobello Road och GBK

P1012788
Alltså titta på min burgare?! Hur god ser den inte ut liksom..
P1012784
Omtalade Portobello Road. Regnade dock när vi var där
P1012786
Spana in Petters sötpotatispommes och alla ultimata dressingar!
P1012789När Petter var här för mindre än en vecka sedan så gick vi till Portobello Road (eller market som det också kallas). En marknad som är öppen hela veckan, fylld av fynd. Finns allt ifrån medlajonger till frukt. Hela gatan är prydd med färgglada hus och längre ner på den gatan så hittade vi Gourmet Kitchen Burger (GBK). Det är en känd hamburgerkedja här i London och när vi fick in maten förstod vi varför… Jag beställde en avokado/bacon burgare, pommes med vitlök och svarttryffeldipp till. Wooaah… Elin och Petters val var helt otroliga dem med. Till efterrätt beställde vi deras berömda milkshakes och alla tog en med Oreosmak. Min mun skrek av den fantastiska smaken!!! 

Vi rullade därifrån mätta och melåtna, och hela kalaset gick inte ens på 170spänn?! Så tips tips tips om ni åker till London – gå till GBK (och Portobello Market också för den delen). 

(Psst! I min ”London”-kategori så har jag lagt in en flik som heter tips. Där kommer ni i fortsättningen hitta mina bästa tips ifrån London.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi