5 snabba om London

P1012845P1012767P1012838
Vilka produkter får du alltid med dig i matkassen hem när du handlat? Kram!
Svar: Det måste nog vara avokado, banan, vatten, oreochokladkaka och en färdigrätt man värmer i micron. Usch när jag läser detta inser jag verkligen hur dåliga matvanor jag fått sen jag flyttade hit. 

Har du några tips på någonting man måste göra när man flyttat till ett nytt ställe?
Svar: Ja, mitt BÄSTA tips är att ta en promenad eller joggingtur runt om i området. Det är ett grymt tips oavsett om man ska flytta till ett nytt ställe eller bara vara en vecka i Spanien. Då ser man så MYCKET mer än bara vägen till stranden, det nya jobbet eller mataffären. 

Saknar du alla där hemma? Och känner du dig ”hemma” i London än?
Svar: Självklart gör jag det. Nästan FÖR mycket. Saknar Petter olidligt mycket, men familjen (mormor, morfar och farmor inräknat givetvis) och mina vänner jättemycket också. Samtidigt vill jag inte hem för jag gillar inte Stockholm eller mitt liv hemma i Sverige. 

Jag känner mig inte alls hemma här, men jag älskar London. Känns faktiskt lite jobbigt att inte riktigt känna att man trivs till 100% oavsett var man befinner sig. Om hela min familj och alla hade varit här hade jag dock känt mig som hemma här.

Hur kallt är det i London nu och hur kallt blir det på vintern? 
Svar: Det är inte alls kallt här. Jag har på mig en jumpsuit med bara armar och en kavaj – och det är nästan för varmt. Men för några dagar sen hade jag en stor halsduk över min kofta och då blev det precis lagom. Hahaha en tjejkompis här hade frågat sin arbetsgivare om det blev kallt här på vintern, för hon hade hört att det inte blev så kallt. Då hade hennes arbetsgivare svarat något i stil med ”Men Gud!!! Jo det blir SVINKALLT här. Som allra kallast kan det liksom bli -2 grader!!!!”. Skrattade ihjäl mig åt det! Så glad att slippa -21 dagarna i Sverige.

Ska du hem till Sverige över jul och nyår? Om inte, vad ska du göra istället? 
Svar: Nej det ska jag inte. Mina kompisar ifrån Göteborg kommer troligtvis och firar nyår här med mig. Och jag ska förmodligen jobba på julafton här. Annars kommer min mamma och syster över så ska vi fira tillsammans.

  1. Har du fått jobb nu? 😀 hänger inte alls med i svängarna, haha! Tror du kommer in i livet där i london finfin snart, ge det lite tid. kram <3

  2. Har du fått jobb nu? 😀 hänger inte alls med i svängarna, haha! Tror du kommer in i livet där i london finfin snart, ge det lite tid. kram <3

  3. Ditt tips om att ta en promenad/joggintur är SÅ sant! När jag var i London i somras så såg jag väldigt mycket utom i området där vi bodde. Men en av dagarna så tog jag en joggintur vid vårt hotell och såg så mycket mer än vägen till tunnelbanan. För oftast är det ju så att man inte ser så mycket av området just där man bor. Sprang lite vilse också men det var riktigt kul och se 🙂 Diggar din blogg väldigt mycket btw! Kram

  4. Ditt tips om att ta en promenad/joggintur är SÅ sant! När jag var i London i somras så såg jag väldigt mycket utom i området där vi bodde. Men en av dagarna så tog jag en joggintur vid vårt hotell och såg så mycket mer än vägen till tunnelbanan. För oftast är det ju så att man inte ser så mycket av området just där man bor. Sprang lite vilse också men det var riktigt kul och se 🙂 Diggar din blogg väldigt mycket btw! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi