Dubbeldate blev trippeldate

P1012840
Blå mockajacka som jag ÄLSKAR är min roomie Linneas från Monroe // Poloklänning ifrån All Saints 
P1012837

Min andra fina roomie Elin!

Två bilder ifrån ”daten” igår. Alex tog med sig två kompisar så istället för en dubbeldate + mig, så blev det mer häng istället, än att jag skulle bli det 5e hjulet! Så det var skönt. Det är någonting med australienare, oavsett om det är killar eller tjejer, som jag bara rådiggar. Det är nog deras glimt i ögat och inställning till livet. 

En utav killarna var på en visit i London, men bodde för tillfället i Skottland. Han hade åkt dit utan att känna en kotte och nu hade han massa kompisar och trives hur bra som helst. DET är inspiration för mig. Att verkligen resa på egen hand och göra det man själv känner för stunden. 

  1. Ååh, vilken inspiration!! Vad härlig! Skulle vilja säga att DU också ger den inspirationen till oss, dina läsare!:) Har du några tips på att resa ensam? Vill så gärna flytta till London nu när man precis tagit studenten (eller precis och precis, nästan 5 månader sen nu!?) men har tyvärr inga vänner som vill detsamma:( Men det ska inte få stoppa mig! Så har du några kloka ord och råd?:) Stor kram till dig Ellinor!

  2. Ååh, vilken inspiration!! Vad härlig! Skulle vilja säga att DU också ger den inspirationen till oss, dina läsare!:) Har du några tips på att resa ensam? Vill så gärna flytta till London nu när man precis tagit studenten (eller precis och precis, nästan 5 månader sen nu!?) men har tyvärr inga vänner som vill detsamma:( Men det ska inte få stoppa mig! Så har du några kloka ord och råd?:) Stor kram till dig Ellinor!

  3. Ååå tack!! Jag hade flyttat in som au pair i en familj om jag var du. Det kan du ju göra var som helst! Vänner får du genom att du åker med en agentur, du lär dig ett språk flytande och får en MASSA erfarenheter i bagaget. En dröm jag har är att vara det i New York eller någon annanstans i USA!! Kram på dig<3

  4. Ååå tack!! Jag hade flyttat in som au pair i en familj om jag var du. Det kan du ju göra var som helst! Vänner får du genom att du åker med en agentur, du lär dig ett språk flytande och får en MASSA erfarenheter i bagaget. En dröm jag har är att vara det i New York eller någon annanstans i USA!! Kram på dig<3

  5. Hej igen! Hjälp vad snabb du var att svara där! Två tummar upp för det! Åhhh, gör det Ellinor! Som man brukar säga, drömmar finns till för att uppfyllas. Jag har funderat lite på det jag också (liksom vartenda annat alternativ: jorden runt, jobba på kryssning, work and holiday i Australien, volontär osv. Säg något jag inte kollat på haha). Au pair verkar så himla kul! Men just nu tror jag att jag vill ha lite mer självständighet. Testa att stå på mina egna ben lite. Du förstår säkert vad jag menar. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag ändå kolla upp en massa au pair sidor senare;) Tack för svaret Ellinor! Lycka till nu och njut där borta på andra sidan kanalen! 🙂

  6. Hej igen! Hjälp vad snabb du var att svara där! Två tummar upp för det! Åhhh, gör det Ellinor! Som man brukar säga, drömmar finns till för att uppfyllas. Jag har funderat lite på det jag också (liksom vartenda annat alternativ: jorden runt, jobba på kryssning, work and holiday i Australien, volontär osv. Säg något jag inte kollat på haha). Au pair verkar så himla kul! Men just nu tror jag att jag vill ha lite mer självständighet. Testa att stå på mina egna ben lite. Du förstår säkert vad jag menar. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag ändå kolla upp en massa au pair sidor senare;) Tack för svaret Ellinor! Lycka till nu och njut där borta på andra sidan kanalen! 🙂

  7. Elin har haft blogg innan va? Justicia eller något sånt tror jag den hette.. Läste hennes blogg när jag var typ 15 och avgudade henne för jag tyckte hon var så otroligt vacker.. Hahahaha!
     
     

  8. Elin har haft blogg innan va? Justicia eller något sånt tror jag den hette.. Läste hennes blogg när jag var typ 15 och avgudade henne för jag tyckte hon var så otroligt vacker.. Hahahaha!
     
     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi