Pdotter med Ellinor Löfgren

Ellinor är en 19-årig energibomb, som är bosatt utanför Stockholm. Hennes blogg används som en dagbok där hon skriver av sig om känslor i alla dess former och slag, och hon älskar att inspirera och motivera andra.

Ellinor startade bloggen för att sätta ett fotavtryck i bloggvärlden, då hon vill visa att alla bloggare inte lever ett liv på rosa fluffiga moln. Tillskillnad från någon annan tonåring driver Ellinor sitt egna företag, PDOTTER BUSINESS.

I höst flyttar hon till London för att jobba med sina projekt, och kommande företag. Efter det ska hon plugga sitt favoritämne marknadsföring, volontärarbeta, resa lite till och pusha andra att våga leva det liv dem själva vill.

Vill du och ditt företag nå Ellinor? Kontakta henne på Ellinor-@live.se.
Vill du som läsare kontakta Ellinor? Kontakta henne på kik där hon heter Ellinorlofgren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi