Söka jobb i London

P1012863
Idag sökte jag jobb och det gick väl helt okej. Jag har ju bara chillat här hittils, träffat kompisar och Petter som varit på besök, lärt känna några andra svenskar och jobbat med en del kring mitt företag. Min roomie jobbar på All Saints här och har GRYMMA arbetsvillkor (hon får arbetskläder till ett värde av över 12 000kr osv) så jag har verkligen velat söka jobb där. Vilket jag gjorde förra veckan och det var HEMSKT. Kom helt av mig när jag fick träffa Store Managern osv och han kollade på mig som att jag var lika lite värd som en kloakråtta.

Samma grej hände i princip på Michael Kors idag. Chefen för butiken var där och hörde när jag pratade med personalen så han kom fram. Dömde mitt useende på en sekund och frågade två frågor. Hur länge jag planerat att stanna i London och om jag till 100% kan jobba över jul. Som tur var fick jag fram orden men kallsvettades när jag kom ut. Shit!! Nåja, de inne på Gant och Victoria Secret lät super positiva i alla fall. Så håll tummarna för mig snälla!!!!  Sitter på Starbucks nu som vanligt och bloggar samt svarar på mail.

 1. Hej!
  Jag undrar vad centrumet/gallerian du tagit bilderna i heter? Ska till london om 8 dagar och vill verkligen ha bra shoppingmalls 🙂 Tack för en grym blogg, KRAM!

 2. Hej!
  Jag undrar vad centrumet/gallerian du tagit bilderna i heter? Ska till london om 8 dagar och vill verkligen ha bra shoppingmalls 🙂 Tack för en grym blogg, KRAM!

 3. Hej! Undrar om du har någon koll på billigt men central boende i london? Eller åtminstone vilken stadsdel man ska bo i! Puss!

 4. Hej! Undrar om du har någon koll på billigt men central boende i london? Eller åtminstone vilken stadsdel man ska bo i! Puss!

 5. åh jag vill också sitta på buckan och mellanlanda och svara på mail. Bästa kaffestället ever <3 hoppas det går bra med jobbsök! kram

 6. åh jag vill också sitta på buckan och mellanlanda och svara på mail. Bästa kaffestället ever <3 hoppas det går bra med jobbsök! kram

 7. Du satte in extenisons för ett tag sedan va? Hade du kanske kunnat skriva lite om de? Jag är sugen men hör både positivt och negativt om de… Hur ofta måste man sätta i nytt och vad kostade det för dig? 
  Mvh Amanda 🙂

 8. Du satte in extenisons för ett tag sedan va? Hade du kanske kunnat skriva lite om de? Jag är sugen men hör både positivt och negativt om de… Hur ofta måste man sätta i nytt och vad kostade det för dig? 
  Mvh Amanda 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi