Senaste dagarna

 

dagarna_2dagarna_3dagarna_4dagarna_5dagarna_6dagarna_7dagarna_8dagarna_9

Vardagslyx, att få umgås med någon man gillar, äta sina absoluta cravings (pommes med aoli samt wraps) och bara prata ut. Matilda som har gjort mig sällskap, är jag så glad över att jag har lärt känna här nere. Vi är så lika på något sätt.

De senaste dagarna har jag spenderat på åtskilliga promenader funderandes över livets mening. ?Vad är det som är viktigt?? har för det mesta varit huvudfrågan. Som sagt bokade jag ju en flygbiljett för någon dag sedan, med destination hemlig för tillfället. Just nu räknar jag bara ner dagarna. Under tiden jag är här i London har jag även jobbat väldigt mycket på ett nytt ?projekt? som släpps när som helst? 1000 mail fram och tillbaka för att allting ska bli som visionen ? perfekt, med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi