Senaste dagarna

544925_10152809868686575_2479322006982924592_nP101289110685697_10152809870011575_8781206115012962857_n1907292_10152809868221575_6782883921984983637_nP1012883P1012882P101288810646653_10152809868866575_6766207967584433787_nP1012892
Vardagslyx, att få umgås med någon man gillar, äta sina absoluta cravings (pommes med aoli samt wraps) och bara prata ut. Matilda som har gjort mig sällskap, är jag så glad över att jag har lärt känna här nere. Vi är så lika på något sätt. 

De senaste dagarna har jag spenderat på åtskilliga promenader funderandes över livets mening. ”Vad är det som är viktigt?” har för det mesta varit huvudfrågan. Som sagt bokade jag ju en flygbiljett för någon dag sedan, med destination hemlig för tillfället. Just nu räknar jag bara ner dagarna. Under tiden jag är här i London har jag även jobbat väldigt mycket på ett nytt ”projekt” som släpps när som helst… 1000 mail fram och tillbaka för att allting ska bli som visionen – perfekt, med andra ord. 

 1. Hej fina Ellinor! Du verkar vara en väldigt väldigt smart och ärlig person, egenskaper som jag verkligen uppskattar när det kommer till en person som är igenkänd som bloggare och någon som är populär på sociala medier, det är inte alla som är sådana av dessa igenkända personer. Älskar att läsa dina ärliga och fina texter/inlägg som man så ofta kan känna igen sig i. Inte som alla andra bloggar som handlar om träning, mat, hälsa och hur du snabbast tappar några extra kilo + dennes perfekta sociala liv och pojkvän. Okej, alla är inte sådana heller, men du är ändå unik genom din intelligens och ärlighet, som jag skrev tidigare. Sen är du hur vacker som helst, verkligen genuint VACKER. Ville få detta sagt blandannat. 
  Men som alla andra som komenterar så har jag en fråga. Jag gav min pojkvän en London weekend i 4 dagar tillsammans med mig när han fyllde år. Vi ska bland annat en rolig sak där, som han kommer uppskatta då detta är något han velat göra under en otroligt lång tid (detta är fortfarande en överraskning haha). Men till frågan, jag har vart i London en gång tidigare och jag kände mig väldigt vilsen i en sådan stor stad, jag var inte så stor då heller iofs, 14. Men eftersom vi endast har 4 dagar vill jag kunna göra det mesta utav resan och verkligen ge honom en upplevelse han minns. Så snälla underbara du skulle du kunna tipsa mig? Bra restauranger? Bästa shopping för killar/tjejer? Vad kan man hitta på förutom alla de klassiska sakerna så som, madame tussauds, lonon dungeon osv osv…? Några ”områden” man måste se? Skulle vara såå uppskattat verkligen som du svarade, vem är bättre att fråga än någon som nyss flyttat till London och antalgigen försöker få reda på dessa saker själv. TACK för en ärlig och bra blogg. Puss!

 2. Hej fina Ellinor! Du verkar vara en väldigt väldigt smart och ärlig person, egenskaper som jag verkligen uppskattar när det kommer till en person som är igenkänd som bloggare och någon som är populär på sociala medier, det är inte alla som är sådana av dessa igenkända personer. Älskar att läsa dina ärliga och fina texter/inlägg som man så ofta kan känna igen sig i. Inte som alla andra bloggar som handlar om träning, mat, hälsa och hur du snabbast tappar några extra kilo + dennes perfekta sociala liv och pojkvän. Okej, alla är inte sådana heller, men du är ändå unik genom din intelligens och ärlighet, som jag skrev tidigare. Sen är du hur vacker som helst, verkligen genuint VACKER. Ville få detta sagt blandannat. 
  Men som alla andra som komenterar så har jag en fråga. Jag gav min pojkvän en London weekend i 4 dagar tillsammans med mig när han fyllde år. Vi ska bland annat en rolig sak där, som han kommer uppskatta då detta är något han velat göra under en otroligt lång tid (detta är fortfarande en överraskning haha). Men till frågan, jag har vart i London en gång tidigare och jag kände mig väldigt vilsen i en sådan stor stad, jag var inte så stor då heller iofs, 14. Men eftersom vi endast har 4 dagar vill jag kunna göra det mesta utav resan och verkligen ge honom en upplevelse han minns. Så snälla underbara du skulle du kunna tipsa mig? Bra restauranger? Bästa shopping för killar/tjejer? Vad kan man hitta på förutom alla de klassiska sakerna så som, madame tussauds, lonon dungeon osv osv…? Några ”områden” man måste se? Skulle vara såå uppskattat verkligen som du svarade, vem är bättre att fråga än någon som nyss flyttat till London och antalgigen försöker få reda på dessa saker själv. TACK för en ärlig och bra blogg. Puss!

 3. Vad brukar du ha på dina finnkrisp? Jag bråkar ha Philadelphiaost och örtkrydda det är sjukt gott!
  Puss oh kram och tack för en underbar blogg!

 4. Vad brukar du ha på dina finnkrisp? Jag bråkar ha Philadelphiaost och örtkrydda det är sjukt gott!
  Puss oh kram och tack för en underbar blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi