Farsdag för alla oss utan pappor

För mig har farsdag detta året känts jobbigare än tidigare år. Förr har det varit jobbigt för att man inte kunde säga ”Grattis på farsdag du är den bästa pappan i hela världen”, för då skulle man ljuga, så istället skrev man bara grattis. I år blir det inte ens ett grattis, klart det blir lite extra känsligt då. Till alla er som har en närvarande pappa, tacka honom verkligen idag. Vi är så många som inte har det, och har gråtit oss till sömns åtskilliga gånger för att vi är så avundsjuka. Eller om ni har en annan fadersfigur än er pappa, tacka honom för att han tagit ett ansvar han egentligen inte behövt. Den kärleken är nog nästan den finaste kan jag tycka, den mellan ett barn och förälderns nya partner. Precis som min morfars kärlek till mig, fastän han egentligen inte är min biologiska morfar. Honom ska jag gratta lite extra i år, min fina morfar, för att han alltid funnits där och ställt upp.

  1. Jag har en fråga angående din pappa. Jag har för mig att din blogg är döpt efter honom och att du någon gång nämnt att din mamma och pappa fortfarande har bra kontakt. Men har lagt märke till att du skriver liknade inlägg. Hur är din relation med din pappa?

  2. Jag har en fråga angående din pappa. Jag har för mig att din blogg är döpt efter honom och att du någon gång nämnt att din mamma och pappa fortfarande har bra kontakt. Men har lagt märke till att du skriver liknade inlägg. Hur är din relation med din pappa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi