YOGA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAYoga girl 

  1. Av någon anledning kommenterar jag sällan din blogg, men jag har följt dig i snart ett år (tror jag? Är inte riktigt säker) och ville bara säga att du är en fantastisk och väldigt inspirerande människa. Varje gång jag kikar in på din blogg blir jag så sugen på att bara ta steget ut i världen, börja träna, eller whatever. Jag blir inspirerad att göra något bra här i världen, hjälpa människor, hjälpa djur, starta ett företag, ja vad som helst. Även om du själv inte var utbytesstudent, så vill jag bara säga att du inspirerat mig till att våga ansöka, och jag ska nu i Augusti lämna lilla landet lagom i 10 månader och åka till Argentina. Tack vare dig! Så tack!

  2. Av någon anledning kommenterar jag sällan din blogg, men jag har följt dig i snart ett år (tror jag? Är inte riktigt säker) och ville bara säga att du är en fantastisk och väldigt inspirerande människa. Varje gång jag kikar in på din blogg blir jag så sugen på att bara ta steget ut i världen, börja träna, eller whatever. Jag blir inspirerad att göra något bra här i världen, hjälpa människor, hjälpa djur, starta ett företag, ja vad som helst. Även om du själv inte var utbytesstudent, så vill jag bara säga att du inspirerat mig till att våga ansöka, och jag ska nu i Augusti lämna lilla landet lagom i 10 månader och åka till Argentina. Tack vare dig! Så tack!

  3. Hej! Jag funderar på att klicka hem en likadan triangl bikini som du har. Undrar lite om storlekarna? Vad har du för storlek, hur sitter de osv? 🙂

  4. Hej! Jag funderar på att klicka hem en likadan triangl bikini som du har. Undrar lite om storlekarna? Vad har du för storlek, hur sitter de osv? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi