Backpacka i Asien

Fått många frågor om resan, allt ifrån priser till klimat. Ni kan läsa om all information på Lapoints hemsida som ni hittar HÄR. De har ju även surfcamps i Sri Lanka och Bali också, och jag som har blivit så himla sugen på att backpacka i Asien vill ju självklart dit i samma veva. Har för övrigt inte alls varit taggad på att backpacka förut men nu vill jag inget hellre än att göra det. Och ta en sväng förbi Australien också. Dröm! Om ni har backpackat eller ska får ni gärna kommentera och berätta om er upplevelse, tips osv!

Tillbaka till surfingen: igår klarade jag av att stå på brädan för första gången!! Så himla stolt, min surflärare var dock ännu stoltare.

// Have got many questions about the trip, everything from prices to climate. You find all information on Lapoints website which you can find HERE. They have also surf camps in Sri Lanka and Bali as well, and I have got the biggest craving to go backpacking in Asia. Hasn’t been tagged to go backpacking there before, but now I don’t know anything I want more. If I do it i want to visit Australia too. Dream! If you have back packed or should you are welcome to comment and tell me about your experience, tips etc!

Back to surfing: yesterday I managed to stand on the board for the first time!! So proud, but my surfing teacher was even prouder. //

 1. Hej! Jag har precis backpackat hela östkusten i Australien, helt amazing! Höjdpunkterna har varit dykningen i barriärrevet uppe i Cairns, sky dive i mission beach, withsundays & favoriten fraser Island! Helt amazing allt ihop! Sen får man inte missa townsville, magnetic Island, noosa, brisbane, surfers paradise & Byron bay som också är helt fantastiska ställen! Jag är här på work and holliday visa & ska ner till Sydney & jobba. Favoriterna i Sydney är bondi & manly, missa absolut inte att besöka Blue Mountains när du är här. Så vackert. Ett annat tips som inte alla andra gör är att åka till Darwin & besöka kakadu & litchfield (nationalparker) helt fantastiskt! Vi var på en tre dagars lång campingtrip som var bra! Denna resan är helt klart den bästa jag har gjort i hela mitt liv! Hör av dig om du vill ha utförligare information eller fler tips! Ha det!

 2. Hej! Jag har precis backpackat hela östkusten i Australien, helt amazing! Höjdpunkterna har varit dykningen i barriärrevet uppe i Cairns, sky dive i mission beach, withsundays & favoriten fraser Island! Helt amazing allt ihop! Sen får man inte missa townsville, magnetic Island, noosa, brisbane, surfers paradise & Byron bay som också är helt fantastiska ställen! Jag är här på work and holliday visa & ska ner till Sydney & jobba. Favoriterna i Sydney är bondi & manly, missa absolut inte att besöka Blue Mountains när du är här. Så vackert. Ett annat tips som inte alla andra gör är att åka till Darwin & besöka kakadu & litchfield (nationalparker) helt fantastiskt! Vi var på en tre dagars lång campingtrip som var bra! Denna resan är helt klart den bästa jag har gjort i hela mitt liv! Hör av dig om du vill ha utförligare information eller fler tips! Ha det!

 3. Vi är 2 tjejer som just nu backpackar i Asien 🙂 nyss varit på bali i 3 veckor , heeeelt underbart. Kom till Malaysia idag och ska även till Thailand , vietnamn och Laos. Kommer vara iväg 5 månader 🙂 kan verkligen rekommendera detta. Asså det är så himla kul , spännande och man ser så faktiska platser. Du kan läsa mer här om du vill 🙂 http://lostinasiaa.blogg.se

 4. Vi är 2 tjejer som just nu backpackar i Asien 🙂 nyss varit på bali i 3 veckor , heeeelt underbart. Kom till Malaysia idag och ska även till Thailand , vietnamn och Laos. Kommer vara iväg 5 månader 🙂 kan verkligen rekommendera detta. Asså det är så himla kul , spännande och man ser så faktiska platser. Du kan läsa mer här om du vill 🙂 http://lostinasiaa.blogg.se

 5. Jag gör det just nu – varit i Thailand, Vietnam och är nu i den malaysiska delen av Borneo. Ska till Indonesien (Bali med omnejd) på tisdag i en månad sen tillbaka till Thailand igen. Det här är det bästa jag gjort, går ständigt runt och ler!

 6. Jag gör det just nu – varit i Thailand, Vietnam och är nu i den malaysiska delen av Borneo. Ska till Indonesien (Bali med omnejd) på tisdag i en månad sen tillbaka till Thailand igen. Det här är det bästa jag gjort, går ständigt runt och ler!

 7. Jag går sista året på gymnasiet, så jag kan inte åka iväg så lång tid ännu 😉 Men jag har rest väldigt mycket sen jag var liten, och i somras var jag och min kille på Bali i 3 veckor och surfade, surfing är ju vårt största intresse. Surfingen där är underbar, passar både nybörjare och vana. På min blogg kan du se både bilder, filmer och text om hur det var där och om surfing. Finns både film och bild när jag surfar! 🙂 Ha det bra
  / http://www.emmakerwander.com

 8. Jag går sista året på gymnasiet, så jag kan inte åka iväg så lång tid ännu 😉 Men jag har rest väldigt mycket sen jag var liten, och i somras var jag och min kille på Bali i 3 veckor och surfade, surfing är ju vårt största intresse. Surfingen där är underbar, passar både nybörjare och vana. På min blogg kan du se både bilder, filmer och text om hur det var där och om surfing. Finns både film och bild när jag surfar! 🙂 Ha det bra
  / http://www.emmakerwander.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi