Fått en magsjukdom här

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej på er. Jag mår inte så bra just nu, har fått en magsjukdom som många turister drabbas av här i Marocko. Den ska gå över på 24h och jag mår faktiskt mycket bättre nu än igårkväll. Har exakt samma symptom som när man är matförgiftad så jag var säker på att det var det. Men ledarna här visste direkt att jag hade fått i mig bakterier som magen inte tål (tex hade jag hållit i pengar och sedan ätit chips utan att tvätta händerna innan) och att det inte finns någonting att göra mer än att vänta. Men nu har jag spytt klart (känns det som) och är förhoppningsvis back on track.

Har varit lite halvtaskigt väder här, men idag är det inte ett enda moln på himlen och supervarmt. Vilket såklart suger, eftersom jag inte kan gå ut. Hanna och de andra är fortfarande och surfar och ikväll vankas det beachparty på stranden. Förhoppningsvis blir jag frisk nog att gå för orkar inte ligga inne mer.

// Hello. I do not feel so good right now, got a stomach illness that many tourists get here in Morocco. It’s over after 24h and I feel actually much better now than yesterday. Have exactly the same symptoms as when one is food poisoning so I was sure that was it. But the leaders here knew immediately that I had received in my stomach bacteria (ex. I had hold in money and then eating crisps without washing my hands before) and that there is nothing to do but wait. But now I vomited clear and are hopefully back on track soon.

Has been a little half lousy weather here, but today it is not a single cloud in the sky and super hot. Which of course sucks, because I can’t go out. Hanna and the others are still surfing and tonight it’s a beach party and hopefully I will be healthy enough to go. //

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi