Min hemlighet för att hålla mig brun

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Psst min bikini är köpt HÄR
Under alla år jag har spelat handboll har solarium varit mig nära om hjärtat. Att springa runt med bleka ben på planen var ingenting för mig. Jag skulle alltid vara brun och gärna brunast. Sen såg jag någon dokumentär om cancer och la mig aldrig i ett solarium igen. Tur då att Klara finns! Ni har säkert hört hennes namn förut, hon gör spraytans på de flesta stora bloggarna bla, Kenza, Angelica Blick mm.

Min spraytan åkte av väldigt fort i Marocko i och med våtdräkten, men annars brukar den hålla BRA i 1,5 vecka sen försvinner den mer och mer och är helt borta efter 3 veckor. Vill ni boka en tid för spraytan når ni Klara på 072 2119995.

//In all the years I have played handball has a solarium been close to my heart. Running around with a pale legs on the field was nothing for me. I would always be tanned and happy brunast. Then I saw a documentary about cancer and put me never in a tanning bed again. Lucky then that Clara is! You’ve probably heard her name before, she does spraytans at most major bloggers blah, Kenza, Angelica Blick mm. My spraytan went by very quickly in Morocco and with the wetsuit, but otherwise usually the keep well in 1.5 weeks then it disappears more and more and is completely gone after 3 weeks.//

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi