VINN KLOCKA FRÅN NICK CABANA (only for swedes)

Inlägget är i samarbete med www.stilrenaklockor.se nickcabana

Håll i er, för här kommer en riktigt bra tävling till er! Sedan jag flyttade till SOLO har min statistik ökat med nästan 700%. Fattar ni hur mycket det är! Självklart ska det firas med en utdelning till just er- mina fina läsare! Vill själv vara med i den här tävlingen då den är så sjukt passande nu inför julen. För att vinna en VALFRI lyxig klocka ifrån Nick Cabana till dig, din partner eller en familjemedlem – så är allt du behöver göra att kommentera detta inlägget och fylla i din e-mail och ditt namn. Och följa Stilrenaklockor på Facebook HÄR! För ännu större chans att vinna – följ mig på Instagram där jag heter @ellinorlofgren.

(Psst! För att länkarna ska fungera måste ni klicka på kommentera-knappen och där fungerar mina länkar. HÄR är förövrigt den nya kollektionen av klockor ni får välja bland. Vilken är er favorit?)

Vinnare dras om en vecka, lycka till!

 1. Åh, vilken tävling! Är självklart med och tävlar.
  Följer dig sedan tidigare på instagram och gillar Stilrenaklockor på fb.

 2. Åh, vilken tävling! Är självklart med och tävlar.
  Följer dig sedan tidigare på instagram och gillar Stilrenaklockor på fb.

 3. Jag är med och har gillat sidan på Facebook 🙂 (följer dig självklart sedan innan på instagram)!!! Snyggaste ever

 4. Jag är med och har gillat sidan på Facebook 🙂 (följer dig självklart sedan innan på instagram)!!! Snyggaste ever

 5. Jag är med och tävlar!! Gillar stilrena klockor på Facebook och har följt dig ett bra tag på instagram 🙂

 6. Jag är med och tävlar!! Gillar stilrena klockor på Facebook och har följt dig ett bra tag på instagram 🙂

 7. Jag har gillat sidan, följer dig sedan långt tillbaka och kommenterar nu detta inlägget i hopp om att vinna tävlingen!??

 8. Jag har gillat sidan, följer dig sedan långt tillbaka och kommenterar nu detta inlägget i hopp om att vinna tävlingen!??

 9. Jag är med och tävlar! Följer självklart dig på instagram och nu även Stilrenaklockor på Facebook! Har tittat på klockan ”Nialaya White Sun” sååå länge, den är ju så fin! Kramis

  hanna.m.o@hotmail.com

 10. Jag är med och tävlar! Följer självklart dig på instagram och nu även Stilrenaklockor på Facebook! Har tittat på klockan ”Nialaya White Sun” sååå länge, den är ju så fin! Kramis

  hanna.m.o@hotmail.com

 11. Följer redan dig men nu även Stilrena klockor! Jag är med och tävlar för världens bästa pappa, kram 🙂

 12. Följer redan dig men nu även Stilrena klockor! Jag är med och tävlar för världens bästa pappa, kram 🙂

 13. Jag är med och tävlar! Jag har gillat dom på Facebook och har följt dig länge på instagram! Skulle vara så himla perfekt att vinna för min pojkvän har precis fått njursten (han är väldigt illa däran och har riktigt ont och är sjukskriven nu) och han vill jättegärna ha en klocka i julklapp men jag har inte råd och känns inte alls kul stt göra honom besviken

 14. Rolig tävling! Har så länge velat ha CLASSIC BRISTOL DAM från Daniel Wellington. Hur snygg är inte denna klocka? Följer stilrenaklockor på Facebook sen tidigare och följer självklart dig på instagram (lillbellan).

  Jag gillar din blogg skarpt, har följt dig väldigt länge nu och du verkar vara en riktigt go tjej! Kram på dig!

  Isabella Eriksson
  e_isabella@live.se

 15. Jag är med och tävlar! Jag har gillat dom på Facebook och har följt dig länge på instagram! Skulle vara så himla perfekt att vinna för min pojkvän har precis fått njursten (han är väldigt illa däran och har riktigt ont och är sjukskriven nu) och han vill jättegärna ha en klocka i julklapp men jag har inte råd och känns inte alls kul stt göra honom besviken

 16. Rolig tävling! Har så länge velat ha CLASSIC BRISTOL DAM från Daniel Wellington. Hur snygg är inte denna klocka? Följer stilrenaklockor på Facebook sen tidigare och följer självklart dig på instagram (lillbellan).

  Jag gillar din blogg skarpt, har följt dig väldigt länge nu och du verkar vara en riktigt go tjej! Kram på dig!

  Isabella Eriksson
  e_isabella@live.se

 17. Har gillat sidan och följer dig redan på instagram (@olivialackner) 🙂 min pojkvän fyller år snart och nu har man ju lite slut på fantasi efter julklappshandeln! På hans födelsedag ska vi åka utomlands med hans familj och då vore det perfekt med en liten present som inte tar upp en massa plats i väskan 🙂

  sundange@hotmail.com

 18. Har gillat sidan och följer dig redan på instagram (@olivialackner) 🙂 min pojkvän fyller år snart och nu har man ju lite slut på fantasi efter julklappshandeln! På hans födelsedag ska vi åka utomlands med hans familj och då vore det perfekt med en liten present som inte tar upp en massa plats i väskan 🙂

  sundange@hotmail.com

 19. Åh bästa Ellinor. Följer dig sen länge på Insta, Twitter och Snapchat och du är så jävla skön. Vilken rolig tävling för hade verkligen velat vinna en klocka till min pojkvän. Jag gillar stilrena klockor på FB och jag tycker att den helsvarta är finast från Nick Cabana.
  Insta: Kronlinnea
  Mail: Linnea-94@hotmail.com
  Puss och kram snygging!

 20. Åh bästa Ellinor. Följer dig sen länge på Insta, Twitter och Snapchat och du är så jävla skön. Vilken rolig tävling för hade verkligen velat vinna en klocka till min pojkvän. Jag gillar stilrena klockor på FB och jag tycker att den helsvarta är finast från Nick Cabana.
  Insta: Kronlinnea
  Mail: Linnea-94@hotmail.com
  Puss och kram snygging!

 21. HejsanHejsan jag är med och tävlar om en klocka till min syster, vinner jag inte blir jag nog dyster
  Gillade facebooksidan för 15 minuter sen,Ellinors instagram har jag följt väldigt länge den
  Eftersom jag inte har någon julklapp till henne, så skulle det sitta finfint med tid på ett spänne.

  Läser din blogg varje dag, av dina inlägg blir man glad ! Hejdå och Tjena från en svensk med mittbena

 22. HejsanHejsan jag är med och tävlar om en klocka till min syster, vinner jag inte blir jag nog dyster
  Gillade facebooksidan för 15 minuter sen,Ellinors instagram har jag följt väldigt länge den
  Eftersom jag inte har någon julklapp till henne, så skulle det sitta finfint med tid på ett spänne.

  Läser din blogg varje dag, av dina inlägg blir man glad ! Hejdå och Tjena från en svensk med mittbena

 23. Jag är med & tävlar!
  mail:johanna_malmlof@hotmail.com
  självfallet följer jag dig på instagram redan med namnet ”johannamalmlof” & gillar stilrenaklockor på Facebook 🙂

 24. Jag är med & tävlar!
  mail:johanna_malmlof@hotmail.com
  självfallet följer jag dig på instagram redan med namnet ”johannamalmlof” & gillar stilrenaklockor på Facebook 🙂

 25. Åhh vad rolig tävling och som du själv säger, sjukt passande nu till julen och hade verkligen varit jätteskoj att få skämma bort sig själv med en sådan skönhet på armen! 🙂

  Följer dig redan på instagram och började nyss följa dem på Facebook.

  Min mail är jennifermadsen@hotmail.se

 26. Åhh vad rolig tävling och som du själv säger, sjukt passande nu till julen och hade verkligen varit jätteskoj att få skämma bort sig själv med en sådan skönhet på armen! 🙂

  Följer dig redan på instagram och började nyss följa dem på Facebook.

  Min mail är jennifermadsen@hotmail.se

 27. Jag vill självklart vara med! + jag följer dig redan på Instagram och har gillat sidan på FB!
  Stora, stora kramar önskar systrarna Söderholm på Gotland <3 (@alicemarialee på insta som du följer, love it! hihi)

  E-mail: amandalisas@live.se

 28. Jag vill självklart vara med! + jag följer dig redan på Instagram och har gillat sidan på FB!
  Stora, stora kramar önskar systrarna Söderholm på Gotland <3 (@alicemarialee på insta som du följer, love it! hihi)

  E-mail: amandalisas@live.se

 29. Jag är med och tävlar! Du är verkligen en stor förebild och den bästa twittraren på twitter, helt ärligt. Kärlek från Gotland!

 30. Jag är med och tävlar! Du är verkligen en stor förebild och den bästa twittraren på twitter, helt ärligt. Kärlek från Gotland!

 31. Jag är med och tävlar! Du är verkligen en stor förebild och den bästa twittraren på twitter, helt ärligt. Kärlek från Gotland!

  Mail: Agnes4562 -(snabelA)- gmail.com

 32. Jag är med och tävlar! Du är verkligen en stor förebild och den bästa twittraren på twitter, helt ärligt. Kärlek från Gotland!

  Mail: Agnes4562 -(snabelA)- gmail.com

 33. Jag är med och tävlar! Hade suttit perfekt med en klocka och ge bort i present. Just nu är jag i en pengarkris så de hade gjort mig varm i hjärtat för en lång tid om jag vann. Gillat på fb och följer på instagram

 34. Jag är med och tävlar! Hade suttit perfekt med en klocka och ge bort i present. Just nu är jag i en pengarkris så de hade gjort mig varm i hjärtat för en lång tid om jag vann. Gillat på fb och följer på instagram

 35. Åhh, så otroligt vackra klockor de har! Har länge kollat på olika klockor här till min syster i julklapp då hon hela tiden iår har sagt att det är det hon önskar sig men med en sådan liten budget jag har just nu är det svårt att få till en fin klocka då dom oftast är ganska dyra för en gymnasieelev… Följer dig på Instgram och Twitter sen en lång tid tillbaka. Älskar även de resor du och Hanna gör, önskar att jag kan göra detsamma efter gymnasiet!

  elinafagerberg11@gmail.com

 36. Åhh, så otroligt vackra klockor de har! Har länge kollat på olika klockor här till min syster i julklapp då hon hela tiden iår har sagt att det är det hon önskar sig men med en sådan liten budget jag har just nu är det svårt att få till en fin klocka då dom oftast är ganska dyra för en gymnasieelev… Följer dig på Instgram och Twitter sen en lång tid tillbaka. Älskar även de resor du och Hanna gör, önskar att jag kan göra detsamma efter gymnasiet!

  elinafagerberg11@gmail.com

 37. Jag är med och tävlar 🙂
  Skulle vara en helt underbar julklapp till min pojkvän, han är helt galen i klockor och därför skulle det vara extra roligt att få ge honom en så fin. Jag som student har inte de pengarna för att kunna ge honom något så fint så skulle vara helt underbart och han skulle bli så överraskad och glad. Min e-post: liinnea@hotmail.se 🙂

 38. Jag är med och tävlar 🙂
  Skulle vara en helt underbar julklapp till min pojkvän, han är helt galen i klockor och därför skulle det vara extra roligt att få ge honom en så fin. Jag som student har inte de pengarna för att kunna ge honom något så fint så skulle vara helt underbart och han skulle bli så överraskad och glad. Min e-post: liinnea@hotmail.se 🙂

 39. Åh, skulle vara så otroligt kul och underbart att vinna en sådan snygg klocka. Följer din blogg dagligen och du har du självklart redan en follow av mig på instagram. Facebook sidan är likead och följd av mig. Kramar till dig Ellinor!

 40. Åh, skulle vara så otroligt kul och underbart att vinna en sådan snygg klocka. Följer din blogg dagligen och du har du självklart redan en follow av mig på instagram. Facebook sidan är likead och följd av mig. Kramar till dig Ellinor!

 41. Jag är såklart med och tävlar! Superfina klockor som skulle vara drömmen att få. Följer såklart sedan innan på instagram och har gillat på Facebook.

 42. Jag är såklart med och tävlar! Superfina klockor som skulle vara drömmen att få. Följer såklart sedan innan på instagram och har gillat på Facebook.

 43. Jag är gärna med och tävlar om dessa fina klockor. Det är den perfekta julklappen till både mig och min pojkvän!

  Min mail: kells.tran@gmail.com
  följer även dig på instagram där jag heter @alakells

 44. Jag är gärna med och tävlar om dessa fina klockor. Det är den perfekta julklappen till både mig och min pojkvän!

  Min mail: kells.tran@gmail.com
  följer även dig på instagram där jag heter @alakells

 45. Åh så snygga klockor! En sån skulle jag verkligen vilja ha! Så jag är med och tävlar, har gillat på Facebook och dig följer jag redan hihi
  rl.skyllkvist @hotmail.com

 46. Åh så snygga klockor! En sån skulle jag verkligen vilja ha! Så jag är med och tävlar, har gillat på Facebook och dig följer jag redan hihi
  rl.skyllkvist @hotmail.com

 47. Nu är även jag med och tävlar om en fin klocka. Denna klocka vill jag ge till min kära pappa som på senaste tiden har haft det tufft, både inom jobbet och privat. Att få skämma bort honom lite extra med sådant som jag själv inte har råd med vore otroligt kul. Så här kommer ett rim

  En klocka man kan vinna kan vara i svart, brunt eller vitt ja vilken färg det får man välja fritt. Om jag vinner detta ur så har jag en väldig tur, för en sådan fin present till min far skulle ge ett leende på mina läppar i fler dar. Så snälla Ellinor är detta en present jag får?
  PS. Följer dig redan 🙂
  emsen_99@hotmail.com

 48. Nu är även jag med och tävlar om en fin klocka. Denna klocka vill jag ge till min kära pappa som på senaste tiden har haft det tufft, både inom jobbet och privat. Att få skämma bort honom lite extra med sådant som jag själv inte har råd med vore otroligt kul. Så här kommer ett rim

  En klocka man kan vinna kan vara i svart, brunt eller vitt ja vilken färg det får man välja fritt. Om jag vinner detta ur så har jag en väldig tur, för en sådan fin present till min far skulle ge ett leende på mina läppar i fler dar. Så snälla Ellinor är detta en present jag får?
  PS. Följer dig redan 🙂
  emsen_99@hotmail.com

 49. Hej jag skulle verkligen bli superglad ifall jag fick vinna en klocka! 😀 skulle helt klart ge den till min pojkvän som fyller 19 år i januari!
  följer dig på instagram (moalow) och har gillat på Facebook.
  Mail: moa9797@live.se

  Med vänlig hälsning, Moa Löwinger

 50. Hej jag skulle verkligen bli superglad ifall jag fick vinna en klocka! 😀 skulle helt klart ge den till min pojkvän som fyller 19 år i januari!
  följer dig på instagram (moalow) och har gillat på Facebook.
  Mail: moa9797@live.se

  Med vänlig hälsning, Moa Löwinger

 51. Oj vad roligt, självklart vill jag vara med och tävla! Följer dig på instagram och har nu även följt stilrenaklockor på facebbok.
  Kram 🙂

 52. Oj vad roligt, självklart vill jag vara med och tävla! Följer dig på instagram och har nu även följt stilrenaklockor på facebbok.
  Kram 🙂

 53. Åh vad roligt med en tävling! Superfina klockor verkligen, passar både till vardags och lite mer festligt! Jag följer dig på instagram (emmasorenssson)
  Sen följer jag dessa på Facebook och skulle bli jätteglad om jag vann för jag har önskat mig en sån väldigt länge!
  Min mail: Emma.srensson_gul@hotmail.comDu är riktigt grym! Kram Emma

 54. Åh vad roligt med en tävling! Superfina klockor verkligen, passar både till vardags och lite mer festligt! Jag följer dig på instagram (emmasorenssson)
  Sen följer jag dessa på Facebook och skulle bli jätteglad om jag vann för jag har önskat mig en sån väldigt länge!
  Min mail: Emma.srensson_gul@hotmail.comDu är riktigt grym! Kram Emma

 55. Jag är såklart med! Gillar dem och följer dig! Vore en perfekt julklapp till min lillebror!! Min favorit är NICK CABANA BLANC BUFFALO

 56. Jag är såklart med! Gillar dem och följer dig! Vore en perfekt julklapp till min lillebror!! Min favorit är NICK CABANA BLANC BUFFALO

 57. Hej Ellinor! Jag vill väldigt gärna vara med och tävla om en klocka till min pappa. Vi är fem barn i familjen och de senaste åren har det varit ganska tufft. Tycker verkligen att min pappa förtjänar en fin och speciell present, som klockan ”Nick Cabana Blanc Buffalo Herr”. Men eftersom jag går i 3:an på gymnasiet och lever på studiebidraget har jag inte riktigt ekonomin för det. Därför hoppas jag verkligen av hela mitt hjärta att jag vinner denna tävling och får en chans att ge min fina pappa en nästan lika fin julklapp. Kram Linnea

  (linneam96@gmail.com, mattiboii på instagram och Linnea Mattsson på facebok)

 58. Hej Ellinor! Jag vill väldigt gärna vara med och tävla om en klocka till min pappa. Vi är fem barn i familjen och de senaste åren har det varit ganska tufft. Tycker verkligen att min pappa förtjänar en fin och speciell present, som klockan ”Nick Cabana Blanc Buffalo Herr”. Men eftersom jag går i 3:an på gymnasiet och lever på studiebidraget har jag inte riktigt ekonomin för det. Därför hoppas jag verkligen av hela mitt hjärta att jag vinner denna tävling och får en chans att ge min fina pappa en nästan lika fin julklapp. Kram Linnea

  (linneam96@gmail.com, mattiboii på instagram och Linnea Mattsson på facebok)

 59. Åh, vill ha! Är såklart med. Gillar Stilrena klockor på fb och dig följer jag redan (hanniaste). Min mail:hannaahlstrom@live.se

 60. Åh, vill ha! Är såklart med. Gillar Stilrena klockor på fb och dig följer jag redan (hanniaste). Min mail:hannaahlstrom@live.se

 61. Kul med tävling, jag är med! Gillar stilrenaklockor på fb och följer givetvis dig på insta sedan länge. Kul att det går så bra med den nya bloggportalen, keep up the good work 🙂
  mvh Daniela
  (d-brjesson@live.se)

 62. Kul med tävling, jag är med! Gillar stilrenaklockor på fb och följer givetvis dig på insta sedan länge. Kul att det går så bra med den nya bloggportalen, keep up the good work 🙂
  mvh Daniela
  (d-brjesson@live.se)

 63. Hej! En grym blogg du driver och självklart vill även jag vara med och tävla om en ursnygg klocka från stilrenaklockor. Hade vart en perfekt julklapp till lillasyster. Håller alla tummar jag har! Kram ?

 64. Hej! En grym blogg du driver och självklart vill även jag vara med och tävla om en ursnygg klocka från stilrenaklockor. Hade vart en perfekt julklapp till lillasyster. Håller alla tummar jag har! Kram ?

 65. Supertaggad inför den här tävligen, skulle va en perfekt present till min älskade mamma som skulle behövas skämmas bort lite för allt hon gör! Följer dig på ig, och stilrenaklockor på Facebook & nu hoppas jag på det bästa!

 66. Supertaggad inför den här tävligen, skulle va en perfekt present till min älskade mamma som skulle behövas skämmas bort lite för allt hon gör! Följer dig på ig, och stilrenaklockor på Facebook & nu hoppas jag på det bästa!

 67. Jag har väääldigt svårt att hitta den perfekta julklappen till min underbara bror, så jag är med och tävlar 🙂
  Jag heter sara lindh och min mail är: sara_lindh@live.se

  Har ingen speciell favorit, skulle jag vinna så är enda kravet att en bror på 25 år gillar den 🙂

 68. Jag har väääldigt svårt att hitta den perfekta julklappen till min underbara bror, så jag är med och tävlar 🙂
  Jag heter sara lindh och min mail är: sara_lindh@live.se

  Har ingen speciell favorit, skulle jag vinna så är enda kravet att en bror på 25 år gillar den 🙂

 69. Jag är med och tävlar! Gillar och följer. Om jag vann skulle jag antingen ge klockan till min pojkvän eller min mamma. Alternativt ha den själv och få variation från min klocka som är mer ”blingig”. Beslutsångest med andra ord 😉

 70. Jag är med och tävlar! Gillar och följer. Om jag vann skulle jag antingen ge klockan till min pojkvän eller min mamma. Alternativt ha den själv och få variation från min klocka som är mer ”blingig”. Beslutsångest med andra ord 😉

 71. Åh vad roligt! Jag är med och deltar med en förhoppning med att vinna en klocka till min mamma som i alla fall täcker upp allt hon gör för mig! Skulle bli så glad om jag fick ge henne en fin klocka då hon inte har någon.
  Mitt namn är Moa Bremfors och jag följer dig på instagram där jag heter moabremfors och stilrenaklockor på Facebook. Min mail är moa.bremfors@hotmail.com.
  Många julkramar till dig!

 72. Åh vad roligt! Jag är med och deltar med en förhoppning med att vinna en klocka till min mamma som i alla fall täcker upp allt hon gör för mig! Skulle bli så glad om jag fick ge henne en fin klocka då hon inte har någon.
  Mitt namn är Moa Bremfors och jag följer dig på instagram där jag heter moabremfors och stilrenaklockor på Facebook. Min mail är moa.bremfors@hotmail.com.
  Många julkramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi