My year part 2

mitt år 2Våren tog Stockholm med storm och jag mådde bättre än på länge. De sista studentskivorna var och man festade så fort man fick tid över. Det var valborg och mösspåtagning, vilket var den bästa dagen på hela studentvåren enligt mig. Solen kikade fram och bara några dagar innan min student åkte jag spontant till Göteborg och gick på Håkan Hellström med alla mina vänner. Var helt euforisk när jag kom hem. Sen kom studenten, som blev långt ifrån planerat. Mina sysslingar och familjevänner ställde upp hur mycket som helst för mig men min dag var ändå förstörd. Den var verkligen en pina vid många tillfällen och jag var knappt glad. Tänk er själva om ert bröllop skulle gå åt helvete rakt igenom? Typ så. Dagen efter åkte jag med Petter till Palma i två veckor, och precis innan vi hoppade på flyget ringde Hollister mig och sa att jag hade fått jobb!!

//Spring took Stockholm by storm and I felt better than ever. The last student platters were and we all partied as soon as you got time for it. The sun peeked out and only a few days before my graduation, I went spontaneously went to Gothenburg and went on the legendary Hakan Hellstrom concert with all my friends. Was completely euphoric when I got home. Then the student came, who went far from what it was planned. My cousins and family friends helped me a lot but my day was kind of ruined anyway. Just imagine if your wedding would go to hell straight through? Yeah…. The following day, I went with Petter to Palma for two weeks, and just before we jumped on a plane Hollister called me and said that I had received a job!!//
2014 july
I Palma njöt både jag och Petter utav en vardag helt fri från stress och press. Vi sov mest och drack drinkar. Sedan kom resten av hans familj ner och då hängde vi mycket med dem och resten utav Petters släktingar. Åkte och upplevde Mallorca, njöt i solen och fick lite bränna. Sedan kom jag hem och började jobba på mitt första ”riktiga” jobb ever, och fick en chock över hur många följare som dagligen kom fram. Varje dag kom det minst fram ett gäng, de bättre dagarna 8-9. Ibland slutade det med att jag satt i personalrummet och grät av alla fina ord jag hade fått. Herregud vad ni är bäst <3

Sen åkte jag och min familj till landstället på Ekerö och kopplade bort ALLT. Välbehövligt för min del. Minns att jag mådde så dåligt fysiskt här och var 199% säker på att jag var gluten. Så började äta glutenfritt och mådde mycket bättre. Vi grillade hur mycket som helst där! Resten av sommaren spenderade jag ute på Dalarö där Petter bor med alla våra vänner. Från och till åkte man därifrån för att fira vänner som fyllde år. En dag efter jobbet så mötte jag spontant upp mina vänner kl 16 på uteserveringen Josefina och det slutade med att vi festade i 24h och jag hade formligen den roligaste dagen under hela sommaren. Dagsfyllor är så underskattade. En vän ifrån Göteborg var och hälsade på också!

//In Palma both me and Petter enjoyed living free from stress and pressure. We mostly slept and drank cocktails. Then came the rest of his family down and then we hang out a lot with them. Went and experienced Mallorca, enjoyed the sun and got a tan. Then I came home and started working on my first ”real” job ever, and was shocked at how many followers who daily came up. Every day there was at least one gang of people, they better days 8-9. Sometimes it ended with me sitting in the staff room and wept all the love I had received. I love my readers <3

Then me and my family went to the country, Ekerö, and disconnected  from EVERYTHING. Remember I felt so bad physically here and was 199% sure that I was gluten. So began to eat gluten-free and felt much better. We grilled so much at the time there! The rest of the summer I spent out on Dalarö where Peter lives, with all our friends. From now and then when you went in to the town to celebrate friends birthdays. One day after work I met my friends popped up at 16 on the outdoor terrace Josefina and it ended up partying in 24h and I had literally the funniest day throughout the summer. A friend from Gothenburg was visiting too. Wah, those months was amazing. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi