Not a good day for a good day

Hatar den äckliga buggen i min blogg som vägrar försvinna och gör så att bilderna blir dubletter//Hate the bug in my blog that refuses to disappear and makes the pictures doublets

han e allt för mig

Idag har inte varit en bra dag. Jag har glömt mig under täcket och vägrat gå upp. Men såna dagar har man också. Igår däremot var jag inne i stan och kollade in rean fort. Hittade några saker på Gina men kortmaskinerna krånglade och dem skulle stänga så det blev inget köp. Det kändes lite som ödet. Jag försöker bli mer ekonomisk men köper ändå saker spontant hela tiden. Efter det var jag på ett möte i 3 (!!) timmar angående ett nytt spännande samarbete. Sitter och skriver part 2 nu utav min årssummé. Blev helt nostalgisk och ännu mer nere. Saknar Petter så himla mycket idag och vill bara att han ska komma hem och krama mig.

//Today has not been a good day. I have hide under my covers and refused to get up. But you have these kinds of days to sometimes. However, yesterday, I was in Stockholm and checked in the area soon. Found a few things at Gina Tricot but shortly machines malfunctioned and they were closing the store.. So it felt that I was not suppose to buy them (faith!). I try to be more economical but still buy things spontaneously all the time. After that, I was at a meeting in three (!!) hours about a new exciting collaboration. Sitting and writing part 2 now out of my year resume. Got completely nostalgic and even more down. Miss Petter so very much today and just want him to come home and hug me.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi