Planning my next trip..

2014 val thorensval thorens2014 valle T2014 valllelelvalle ke
Har tidigare skrivit att jag skulle åka till Länna Sport och köpa kläder till min kommande resa.. Och några av er gissade rätt! Visst är det Alperna jag ska till. Åker dit för att hälsa på min älskling som bor där då, och hänga med våra gemensamma vänner såklart. Även fast jag älskar solsemestrar över allting annat så går det inte jämföra med Alperna. Det är det vackraste stället jag har besökt. Om ni ska till Val Thorens så har jag skrivit en guide HÄR om allt ni behöver veta. Detta året ska jag dock till Val D’isère! Exakt datum är inte bestämt då jag vill få ihop det med lite andra resor och planer…

Juste, tänkte bara påminna er om att ladda ner gratisappen Poplin som växer i raketfart. Det påminner Instagram, fast med kläder. Du får hur mycket inspiration själv och alla bloggare finns med. Minimala som enorma. Titta ifall du hittar din egna, eller favorit blogg här genom att klicka på länken: https://appsto.re/se/lOQP1.i

//Have previously written that I would go to Länna Sports and buying clothes for my upcoming trip .. And some of you guessed right! Of course I’m going to the Alps! I’m going there to visit my darling who lives there then, and hang with our mutual friends of course. Even though I love beach holidays over everything else, it can not compare that to the Alps. It’s the most beautiful place I have visited. If you are going to Val Thorens, I have written a guide has everything you need to know
HERE. This year I will be at Val d’Isere though! Exact date is not decided where I want to get it together with some other trips and plans…//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi