My NYE plans

brage källbrageeebrage och jag
Jag har velat väldigt mycket gällande vad jag vill göra på nyår. Förra året firade jag i Göteborg tillsammans med mina kompisar jag känner där. Har alltid, och då menar jag, alltid, kul med dom. Det spelar ingen roll vad vi gör egentligen. Sedan var det tänkt att jag skulle fira i London, i och med att det var planerat att jag skulle bo där då (men jag flyttade ju hem tidigare). Efter det har jag inte vetat ifall jag bara vill ta det lugnt eller gå på världens fest. De senaste dagarna jag har velat mellan Palma/Sälen/Nyköping/Oxelösund/Norrköping men nu blir det Stockholm. Kommer käka pizza med Fanny och sedan gå ut och kolla raketer.

Nästa år tänker jag dock inte vara hemma i Sverige. Jag skulle verkligen vilja dra ihop ett gäng och fira i Alperna eller kanske Thailand? Det vore så ultimat.

//Last year I celebrated New Years Eve in Gothenburg together with my buddies I know there. I have always, and I mean always, fun with them. It does not matter what we do. Since it was thought that I would celebrate in London, because it was planned that I would stay there then (but I moved the home earlier). After that I did not know if I just want to relax or go on a big party. The past few days I have wanted between Palma/Mountains/Nyköping/Oxelösund /Norrköping, but now it’s decided, Stockholm. Will eat pizza with Fanny and then go out and check the rockets.

Next year I want to celebrate overseas. I want to pull together a team and go to the Alps or perhaps Thailand? It would be the ultimate//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi