My year part 3

Tiden mellan augusti – första veckan i oktober//The period between August – first week of October//
2014 augustitJag jobbade mina sista pass på Hollister och gick ut med kollegerna på Josefina. Sara ifrån jobbet skulle nämligen flytta till London så vi alla festade hela dagen/natten med henne. Hade en mängd mysiga frukostar och stunder med Petter och min familj. Och sedan bar min och Hannas 2 veckor långa båtluff i Grekland av. Vi träffades första gången på Arlanda och sedan dess har vi hållit ihop och fortsatt rest runt tillsammans.

Just resan till Grekland är två utav de bästa veckorna jag har varit med om. Lärde känna så otroligt mycket människor, jag mådde väldigt bra och gjorde bara saker jag blev lyckligare av. Det var ett löfte jag gjorde till mig själv. Har än idag kontakt med två utav alla killgäng vi blev bästisar med därnere. Som några utav er vet var detta min andra båtluff och tycker ni alla ska testa på det! Resan är fylld av allt ifrån romantik i Santorini till att stå på en beachclub på Ios och nästan gråta för att man har så roligt.

//I worked my last shift at Hollister and went out with colleagues at Josefina. Had a so many good breakfasts and memories with Petter and my family. Then the trip to Greece with Hanna went off. Met her the first time at the airport and since then we have been together and continued traveling around together.

The trip to Greece are two of the best weeks I’ve been through. Got to know so much people, I was feeling very well and just did things that made me even happier. It was a promise I made to myself – just do things that I got happy of. Still have contact with the boys we got to know down there. As some of you know, that was my second island hopping and I think everyone should try it! The journey is filled with everything from romance in Santorini to be on a beach club on ios and almost cry because you have so much fun.//

2014 augustiI september hade jag precis kommit hem ifrån Grekland när en tjej ifrån Hollister frågade om jag ville flytta med till London. Jag tackade ja, och flyttade en månad senare. Sedan åkte jag hem till Hanna i Västerås för en myskväll, som slutade i att vi dagen efter spontant bokade en resa till Barcelona. Där firade vi en utav killarnas födelsedag som vi lärde känna i Grekland. Jag åkte ner utan några som helst egna kläder, så spontant var det. När jag kom hem vankades min första kräftskiva som blev väldigt lyckad samt middag på Brillo med min gudmor och barndomsvän Adam. Vinkade av min andra barndomsvän i Nyköping, Matilda, som flyttade till Santa Barbara.

Jag styrde upp en avskeds/19års fest för mina vänner som var världens finaste. Fick besöka sjukhus senare med mamma för att kolla upp mina alkoholvanor och det visade sig att jag höll på att utveckla alkoholism. Så jag slutade dricka helt. Åkte ner till Norrköping och gick ut med Hanna och hennes kompisar. Och de sista dagarna i Sverige packade jag och var med Petter. Han styrde för övrigt upp den kanske romantiskaste daten jag har varit på. En hel dag av bara överraskningar som överträffade sig själva en efter en.

//In September I had just come home from Greece when a girl from Hollister asked if I wanted to move to London. I said yes, and moved a month later. Then I went home to Hanna in Västerås for a cozy night, that ended up with spontaneously booking a trip to Barcelona. Where we celebrated one of the boys’ birthday we got to know in Greece. I went down without any of my own clothes.. Haha it was so random. When I got home I went to my first crayfish party that is a tradition in Sweden. Went for a dinner at Brillo with my godmother and childhood friend Adam. Waved goodbye to my second childhood friend from Nyköping, Matilda, who moved to Santa Barbara.

I hosted a goodbye/birthday party for me, and had a really awesome night. Got to visit the hospital later with mom to check up on my drinking habits and it turned out that I was developing alcoholism. So I stopped drinking entirely. Went down to Norrköping and went out with Hanna and her friends. And the last days in Sweden, I packed and was with Petter. He organized the most romantic date I’ve ever been to. A day full of surprises that surpassed themselves one by one.//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi