Videoblog from London

Tjatar mycket om att jag älskar London, speciellt på twitter. Jag skulle inte tveka på att flytta tillbaka i framtiden. Ligger varje kväll och drömmer om att få göra om allting. Dagarna jag hade där med min bästa vän Hanna var verkligen to good to be true och här över ser ni en video ifrån lite allt möjligt. Lyxhotellet Landmark Hotel, våra förfester, shopping och utelivet. Glöm inte att titta på videon i HD kvalité!

//Nag so about London, especially on twitter. I would not hesitate to move back in the future. The days I was there with my best friend Hanna was really – to good to be true, and threw this video you can see a bit of everything. The luxury Landmark Hotel, our pre-parties, shopping and the magic nightlife. Do not forget to watch the video in HD quality!// 

  1. Kan du inte lägga upp videon från Grekland! Kommer ihåg att du skrev att du höll på med när du va i Grekland. Hade varit så kul att se på 🙂

  2. Kan du inte lägga upp videon från Grekland! Kommer ihåg att du skrev att du höll på med när du va i Grekland. Hade varit så kul att se på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi