Här kan ni köpa pepparspray

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANu kommer ett sånt där viktigt inlägg igen. 

Jag vet inte om det finns något speciellt ord för detta, men de senaste två åren har jag haft ”våldtäktsfobi” och verkligen begränsat mitt liv utefter detta. Har tillexempel inte gått utanför dörren när det är mörkt, hellre hoppat av min tunnelbana och tagit nästa om jag sett att någon kollar på mig extra länge osv. Listan kan göras lång men jag har verkligen blivit paranoid. Varför det har blivit såhär är för att jag stött på SÅ MÅNGA killar som inte kan ta ett enkelt NEJ.

Sen köpte jag min pepparspray från ett UF-företag och jag har aldrig känt mig rädd en enda sekund med den i handen. Jag tycker att det är helt sjukt att tjejer ens ska behöva lära sig att skydda sig från att bli våldtagna, än att killar lär sig att inte våldta. Men nu är det så samhället ser ut. Jag vet att jag inte är ensam om att ständigt känna mig rädd eller sårbar, så därför tänkte jag tipsa om var ni kan köpa er en egen LAGLIG pepparspray/överfallsalarm.

Just denna säljs av Safe Stick UF och är lite speciell då den har TRE funktioner. Den kan både tjuta extremt högt via sitt alarm, spraya det ögonirriterade ämnet OCH spraya röd ID-färg på förövaren. Istället för att köpa flera olika skydd dyrt kan man alltså köpa denna för 199kr. Enkelt, speciellt att använda. Instruktioner får man med hem! Jag tycker personligen att detta är en investering och jag skulle kunna betala tusenlappar för samma produkt.

Företaget som säljer dessa heter Safe Stick UF och ni beställer hem produkten HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi