Alla hjärtans dag

Eftersom att Petter numera (och nästan 2 månader till framöver) bor utomlands så trodde jag inte att jag skulle få fira Alla Hjärtans Dag i år. Men! Imorse väckte mamma mig och sa att jag hade fått ett blombud och då var det ju såklart ifrån min Boo. Blev jätte överraskad och mamma blev tårögd haha.. Tack igen älskling! Sen så fick jag även två paket på posten, ett ifrån Ur & Penn och ett från Thomas Sabo. Med andra ord blev jag bortskämd ändå!

Jag kom nyss hem ifrån att ha varit förbi min storebrors grav och lämnat rosor, och just nu håller jag på att packa en väska inför ikväll. Vid sidan av äter jag även färska jordgubbar ur en ask formad som ett hjärta som jag fick av mamma.

Trots en så fin dag (den kommer bli så himla bra ikväll också för min del) så vet jag att det är många där ute som känner ångest inför den här dagen. I min åsikt så är allt det här så sjukt överhypat. En dag för butikerna att tjäna pengar. Första året jag och Petter firade ihop (vårt 3e i år) så tänkte jag lägga ut flera tusentals kronor på presenter för att jag trodde att man måste. Idag är det en helt vanlig fredag där par stoltserar med gåvor och passbilder medan singlar blir nerstämda. Jag och Petter har aldrig gjort någonting speciellt vad jag minns, mer än någon extra fin gest kanske.

  1. Hej Ellinor! vet du möjligtvis vart man kan hitta statistik och liknande angående psykisk ohälsa? jag hittar nämligen inte en enda vettig sida. kram

  2. Hej Ellinor! vet du möjligtvis vart man kan hitta statistik och liknande angående psykisk ohälsa? jag hittar nämligen inte en enda vettig sida. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi