Min egna youtube kanal!

zebra
Idag kollade jag tillbaka i mitt bloggarkiv för att se vad jag hade för mig för exakt ett år sedan. Jag gick sista året i gymnasiet, hade precis kommit hem ifrån Alperna, fått en praktikplats på Män För Jämställdhet, förberedde inför vår studentskiva, gick på bloggevents, styrde upp en bloppis med några andra bloggare, fick en konsertbiljett helt random utav en twitterföljare så jag kunde gå på One Republic och sen gjorde jag videoinlägg. Skrattade jättemycket när jag kollade på dom. Men sen fick det fick mig att börja tänka..

I snart två år har jag planerat att göra min egna youtube-kanal! Den skulle vara lite annorlunda tillskillnad ifrån andras kanaler. Inte lika ytlig, liksom. Har redan suttit och bollat idéer med vår tekniker Herman och kommit fram till många bra saker. MEN, frågan är om det är någonting ni skulle tycka vara kul om jag gjorde? I så fall, låt mig få veta det! Blir mycket enklare för mig att lägga ner hjärta och själ i någonting jag vet kommer bli uppskattat. Så tummen upp eller tummen ner? Vad tycker ni?

  1. Åhh, det tycker jag verkligen du ska göra! Du är så sjukt inspererande!!
    Vad är den toppen ifrån som du har på bilden! Grymt snygg! <3

  2. Åhh, det tycker jag verkligen du ska göra! Du är så sjukt inspererande!!
    Vad är den toppen ifrån som du har på bilden! Grymt snygg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi