Från komplex över min byst till att älska den

På senaste har jag verkligen börjat digga min (knappt existerande) byst. Det är någonting med den som jag finner så vacker. Därför har jag börjat gå på span efter riktigt urringade (stilrena) plagg så jag kan framhäva den här delen på min kropp. Har ju som nästan alla andra tjejer haft komplex över mina bröst men numera skiter jag i om en bh har push up eller inte, hur tighta vissa klänningar är eller om jag tvingas gå utan bh.

På tal om bh springer jag idag runt i min nya spets top ifrån Annie Bing. För ett år sen hade jag ALDRIG köpt den då den inte ens har en kupa. Men nu bär jag upp den stolt. Jag är verkligen så otroligt glad över att jag aldrig gjorde den där bröstoperationen jag planerade i flera år att göra.

  1. Jag tycker det är skitsnyggt med liten byst, verkligen!! Så you go girl eller hur man säger. Fatta hur snygga tröjor du kan ha på dig som inte ser snygg ut på folk med stor byst! Skitbra!!

  2. Jag tycker det är skitsnyggt med liten byst, verkligen!! Så you go girl eller hur man säger. Fatta hur snygga tröjor du kan ha på dig som inte ser snygg ut på folk med stor byst! Skitbra!!

  3. Åh kan inte du göra ett inlägg med såna snygga klädesplagg du är på jakt efter? Om du hittar några bra! Letar själv efter sådana nämligen men det är riktigt svårt!

  4. Åh kan inte du göra ett inlägg med såna snygga klädesplagg du är på jakt efter? Om du hittar några bra! Letar själv efter sådana nämligen men det är riktigt svårt!

  5. Det är verkligen en så otrolig lättnad att läsa hur nöjd du är över dina ”knappt existerande” bröst. Jag har själv inte så stora och har alltid haft komplex över dom. Det har alltid känts liksom som att brösten SKA vara stora, annars är det inga bröst. Med en pojkvän som dessutom älskar stora bröst så blir inte direkt komplexen mindre, det är ganska sjukt egentligen hur blind man blir av alla ideal, hur man automatiskt blockerar att se allt det fina. När jag kollar på dig så tycker jag att du är to die for med dina ”knappt existerande” bröst, det är verkligen egoboost gånger tusen! Kram på dig.

  6. Det är verkligen en så otrolig lättnad att läsa hur nöjd du är över dina ”knappt existerande” bröst. Jag har själv inte så stora och har alltid haft komplex över dom. Det har alltid känts liksom som att brösten SKA vara stora, annars är det inga bröst. Med en pojkvän som dessutom älskar stora bröst så blir inte direkt komplexen mindre, det är ganska sjukt egentligen hur blind man blir av alla ideal, hur man automatiskt blockerar att se allt det fina. När jag kollar på dig så tycker jag att du är to die for med dina ”knappt existerande” bröst, det är verkligen egoboost gånger tusen! Kram på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi