Bubbles and Brunch

collageIdag vaknade jag upp ännu sjukare än tidigare dagar, men det enda jag kan göra är att hälla i mig hostmedicin, tugga på halstabletter och dricka te – för idag har jag mycket inplanerat! Först ska jag upp till stan och lämna av lite grejer hos en vän. Sen ska jag hem till Emma, föra lite (ja klockan 12 på dagen) och sedan ska vi på en dagsfest som heter Bubbles and Brunch. Varit övertaggad på detta i flera dagar nu!! Det är en brunch som övergår till en klubb – mitt på dagen!

Efter det så ska jag möta upp Fanny och Lovisa och sen ikväll ska jag ut. Kommer festa i 12h i sträck (om jag inte går hem tidigare) och det ska bli så kul. För har ni tänkt på en grej, dagsfester blir ALLTID lyckade? Det enda som känns surt nu är att jag har rethosta och ont i magen över vad jag ska ha på mig. Men det löser sig!! Ses i dimman mina vänner.

 1. för att svara på tips på att bli frisk så är de att inte dricka alkohol varje dag, kroppen måste då hela tiden kämpa för att få bort alkoholen ur kroppen och får inte tid att attakera viruset i din kropp, immun försvaret blir bara sämre ocj sämree går att gå på fest utan att dricka alkohol så du behöver ju inte missa de roliga du planerat in

 2. för att svara på tips på att bli frisk så är de att inte dricka alkohol varje dag, kroppen måste då hela tiden kämpa för att få bort alkoholen ur kroppen och får inte tid att attakera viruset i din kropp, immun försvaret blir bara sämre ocj sämree går att gå på fest utan att dricka alkohol så du behöver ju inte missa de roliga du planerat in

 3. Hej! Jag vet att det är sämst att dricka när man är sjuk och tack för tipset! Men orkar inte bry mig idag heheheh

 4. Hej! Jag vet att det är sämst att dricka när man är sjuk och tack för tipset! Men orkar inte bry mig idag heheheh

 5. Tycker de är lite udda att du bara för någon vecka sedan förespråkade hur nära du var på att bli ”alkoholist” och att du verkligen skulle hålla dig från alkohol och att du va så himla duktig som gjorde detta medan alla andra unga var sämre än dig som forfarande drack,
  tycker du inte själv att de skapar en väldig dubbelmoral till dina läsare när du nu ska festa i 12 h i sträck?
  Sluta lek att du ska passa in i alla områden de är bara löjligt.

 6. Tycker de är lite udda att du bara för någon vecka sedan förespråkade hur nära du var på att bli ”alkoholist” och att du verkligen skulle hålla dig från alkohol och att du va så himla duktig som gjorde detta medan alla andra unga var sämre än dig som forfarande drack,
  tycker du inte själv att de skapar en väldig dubbelmoral till dina läsare när du nu ska festa i 12 h i sträck?
  Sluta lek att du ska passa in i alla områden de är bara löjligt.

 7. Hej! Ja tyvärr så går alkoholism i min släkt och läkare har sagt åt mig att jag måste ta det lugnt när jag dricker. Det du säger därefter är ju taget helt från luften eller så har du missuppfattat någonting jag skrivit? Du får gärna länka till vad du menar. Jag leker ingenting och försöker ingenting, att du däremot känner att jag på något sätt ens är nära att passa in i alla områden säger ju en del om varför du skriver den här kommentaren i en negativ ton? Inte sant?

  Take care! Nästa gång kan du försöka samla på dig mod till att inte vara anonym!

 8. Hej! Ja tyvärr så går alkoholism i min släkt och läkare har sagt åt mig att jag måste ta det lugnt när jag dricker. Det du säger därefter är ju taget helt från luften eller så har du missuppfattat någonting jag skrivit? Du får gärna länka till vad du menar. Jag leker ingenting och försöker ingenting, att du däremot känner att jag på något sätt ens är nära att passa in i alla områden säger ju en del om varför du skriver den här kommentaren i en negativ ton? Inte sant?

  Take care! Nästa gång kan du försöka samla på dig mod till att inte vara anonym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi