12 timmars festande

1427579322-256I lördags blev det fest hela dagen, som planerat.. Och det fick jag sota för igår och idag. Har troligtvis början till lunginflammation och halsfluss nu och sen har jag både feber och väldiga problem med min astma. Har inte alls haft kraft eller ork att blogga. Berättade för mamma om min hektiska lördag nyss och hon blev jätteavundsjuk så jag tänker att jag drar storyn för er med! ammieFina Amie! 

Vi började festen vid 13 på dagen hemma hos Emma. Vi åt godis, frukt och drack vin. Gjorde oss iordning, snackade skit och skrattade. Plötsligt dök solen fram och man riktigt kände vilken fantastisk dag som väntade. Någon timme senare gick vi i våra klackar över Slussens kullerstenar till Bubbles en Brunch. En brunch som övergår till en klubb mitt på dagen. Oh oooh my God vad kul jag hade!
1427578638-256
Alla VIP-bord hade olika teman och varje gång någon vid borden köpte in dricka så klädde alla servitriser ut ifrån köket i olika dräkter och gick som på en parad fram till bordet. Vid 4 började det bli världens drag och det sprutades enorma mängder konfetti, artister uppträdde, clowner/superhjältar/mumier stod på borden och dansade. Mitt i allt fick jag världens magkatarr-anfall (haft magkatarr från och till under många många år och det enda jag kan göra är att lägga mig raklång på golvet i 20min och andas lugnt.) Men Emma tipsade mig om att man skulle massera en öronsnibbe intensivt i 5min, så det gjorde jag. Och VIPPS så mådde jag bra igen och kunde fortsätta festa. 
1427579575-256Elin som jag bodde med i London, Hanna och Amie 

Vid 6 (tror jag?) när det stängde igen så blev vi hembjudna på en rad ”mellanfester” men valde tillslut den där det erbjöds en pingisturnering. Så där hängde vi, käkade pizza och drack wiskey innan vi åkte vidare till Vassa Eggen och drack drinkar. Vid 01 gick vi vidare till Suite där jag också träffade en massa bekanta (något utav det roligaste med att gå ut). Vid 02 var jag dyngtrött så jag skippade Hells och efterfesterna. Hade nog somnat på ett bord om jag följt med haha..
1427579342-256Med andra ord hade jag ett grymt dyngn men dagen efter fick jag betala för det.. Eller ja fortfarande.. Börjar bli lite orolig för har jämt haft anstängningsastma men tror att jag börjat fått den annars med? Om det inte bara beror på min förkylning? Någon som har erfarenhet utav detta?

Men tillbaka till Bubbles och Brunch. Dom håller i detta eventet en gång i månaden och när dem infaller så vet ni var ni hittar mig. Ett så osvenskt festande man bara kan komma och jag ÄLSKAR det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi