Det är så lätt att fly ifrån sina känslor

ellionorna
För det är så lätt att stå där med en hård sminkning och ett champagneglas i handen istället för att ligga hemma.
Det är så lätt att svepa drinkar för att stänga av alla känslor. Och det är så lätt att skratta på ett dansgolv med sina vänner istället för att gråta i sin ensamhet. Det är så jävla lätt. Nästan för lätt. Så man gör det jämt, ja så ofta man bara kan. Man fyller kalendern med saker att göra och vägrar låta det bli en lucka över, för man vet hur mycket den kommer dra ner en. Så man fortsätter att beställa in shotbrickor tills den dagen planerna blir inställda. Då ligger man där under täcket och allt man trängt undan kommer ikapp en. Där finns det ingen hand runt ens midja som distraherar, inga kompisar som får en att tänka på annat och ingen alkohol som dövar känslorna som skriker inuti. Så man tar sig själv i handen och tänker aldrig mer. Aldrig mer ska jag ligga hemma och må dåligt, för det är så lätt att istället stå där i den höga musiken och inte känna någonting alls.

 1. Fy va bra skriver och jag känner igen mig så mycket i det.
  Det är så sorligt att det är såhär… 🙁
  PS. Du är så jävla bra!

 2. Fy va bra skriver och jag känner igen mig så mycket i det.
  Det är så sorligt att det är såhär… 🙁
  PS. Du är så jävla bra!

 3. Hej Elinor! Har inte riktigt med inlägget att göra MEN det är såhär att jag letar som en galning efter ett par svarta kostymbyxor (hyfsat smala och sådär typ ankelkorta). Jag är också lång och undrar om du har koll på vart det finns? Tack för tipset om de svarta vida kostymbyxorna från ZARA förresten, älskar dom!! Kram

 4. Hej Elinor! Har inte riktigt med inlägget att göra MEN det är såhär att jag letar som en galning efter ett par svarta kostymbyxor (hyfsat smala och sådär typ ankelkorta). Jag är också lång och undrar om du har koll på vart det finns? Tack för tipset om de svarta vida kostymbyxorna från ZARA förresten, älskar dom!! Kram

 5. Ååååå va bra!!! Jag har ett par ifrån h&m någonstans här hemma som jag älskar (jag vet H&M vem hade tippat på det??) men annars vet jag faktiskt inte!! Letar också efter ett par nya då mina har töjt ut sig och fått fimpar på sig. Massa kramar

 6. Ååååå va bra!!! Jag har ett par ifrån h&m någonstans här hemma som jag älskar (jag vet H&M vem hade tippat på det??) men annars vet jag faktiskt inte!! Letar också efter ett par nya då mina har töjt ut sig och fått fimpar på sig. Massa kramar

 7. Ser upp till dig sjukt mycket för att du vågar skriva det ingen annan vågar, att du vågar visa att du inte är perfekt och att du vågar visa de icke- accepterade känslor. I detta tror jag att du hjälper otroligt många unga tjejer inklusive mig. Tack Ellinor för att det du gör!

 8. Ser upp till dig sjukt mycket för att du vågar skriva det ingen annan vågar, att du vågar visa att du inte är perfekt och att du vågar visa de icke- accepterade känslor. I detta tror jag att du hjälper otroligt många unga tjejer inklusive mig. Tack Ellinor för att det du gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi