De bästa dagarna på flera år

Hej mina juveler. Till en början hade jag tänkt be om ursäkt för min dåliga närvaro, fast sen kände jag att nej. Jag har inget att be om ursäkt för. Jag har verkligen FÖRSÖKT att blogga men utan framgångar då appen strulat trots att flera försökt hjälpa mig. Och sedan har jag faktiskt haft några utav de bästa dygnen i hela mitt liv. Vet inte ens hur jag ska sammanfatta allt detta men jag ska ge det ett försök.
image1-19Jag har shoppat så OTROLIGT mycket senaste dagarna att det är helt sjukt (det är nu ni ska bli glada för det innebär fler outfitbilder till er!). Bland annat fick jag med mig denna skjortan i linne hem ifrån Gina Tricot (249kr) som jag suktat efter länge. Den är helt perfekt nu till våren och i sommar till ett par vita jeans och beiga klackar.
image3-5
Sedan har jag jobbat väldigt mycket. Mina dagar har inte alls gått ihop och haft någonting på schemat VAJRE minut. Men allt jobb har gett utdelning då jag men även Måndagspepp har fått så otroligt många glada besked på rad. Det jag älskar med hela den här branschen är att det är så mycket olika saker man håller med så det blir aldrig enformigt eller tråkigt.
image3-7Uppepå allt detta har jag hunnit med många glas rött och dejter med vänner. Herregud det kan ju vara det bästa som finns. En sväng till Café Opera har jag hunnit med också. Och en biltur till Eskilstuna. Ja ni hör ju – fullt ös innan jag åkte till Göteborg! 
image1-1208:26 satte jag mig på SJ tåget mot Göteborg. Med mig hade jag en väska packad med festkläder, och ett hjärta fyllt av tillfredställelse. Med Erik Hassles nya låt No Words i hörlurarna rullade jag in på perrongen och hela kroppen rös när mina converse slogs mot asfalten. Jag var framme. Jag var där. Jag var tillbaka. Jag mådde så jävla bra.
image2-15
Elias mötte upp mig och vi satte oss på en uteservering i solen och åt. Snackade ikapp och planerade kvällen in i minsta detalj. Vi ville göra succé, och det gjorde vi. Öldrickandet började hemma hos honom tidigt men sedan gick vi över till groggar och drinkspel. (För alla er som undrade så hette appen GULDFINGER – Norrlands Guld).

Många skratt senare begav jag mig in till stan och mötte upp Mikaela, hennes bror och Adda på Noba i Vasastan. Allt fler vi kände hänkade på oss och sedan drog vi alla ut till Excet. Cool klubb men vi hängde mest i schlagerbaren och skrek med till alla klassiker. Sedan blev det såklart nattkäk och sleepover hos Elias.
image2-20Morgonen efter låg vi och gosade i soffan och snackade om gårkvällen (kan inte det vara det bästa hänget i hela världen?). Usch vad jag gillar mina killkompisar. Vi hetsar varandra, bråkar som syskon, pussas, tar hand om varandra, tänjer på gränserna och slåss. Många frågade om min käre vän Jocke är singel men kommer aldrig låta någon utav er dejta honom. Ingen är tillräckligt fin för honom enligt mig, så jag ber om ursäkt alla damer.
image1-20
Sedan skulle Elias plugga, så jag drog in till Nordstan (mina killkompisar bor i Partille) och hade en dag med mig själv. Frukost och en mängd shopping. Fick med mig nya klackar, flera klänningar, tunikor och två par vita byxor. Vid lunch mötte jag upp Mikaela igen och hennes tjejkompisar. Så härliga gummor. Vi myste till det rejält med både glass och kaffe i solen vid Grönsakstorget med fötterna dinglandes över ån.

Vid middagstid var min vistelse i Göteborg slut och tjejerna skjutsade mig glatt till tågstationen med Håkan Hellström på högsta volym i högtalarna. Fin, men stressig stund. Hann precis med mitt tåg och det var med tårar i ögonen jag rullade tillbaka hem igen.
image2-16image2-19Och idag gick jag till mina favoriter Michael och Frisörerna och färgade en ombre (bättre bilder kommer). Vendela mötte upp mig vid Medborgarplatsen också där vi drack gottigheter på SNAPS medan vi snackade skit. Fick med mig en ny t-shirt och skinnbyxor hem också tack vare ett presentkort jag hittade i en gammal plånbok.

SÅ – det var min helg. Nu fick jag inte med allt, men en snabbspolning. Jag är verkligen lycklig just nu. Lever i någon liten bubbla. Den största anledningen till varför jag är lycklig berättar jag om snart dock och ni kommer aldrig tro att det är sant…

  1. Hej fina Ellinor! Vet inte om du kommer att se det här men jag gör ett försök iallafall. Min bästa vän fyller år snart och jag vill så gärna ge henne en rolig upplevelse men jag har verkligen inga idéer. Bor i en ganska liten stad där det inte finns mkt att göra, så det vore himla kul att åka iväg någonstans och göra något. Du verkar sprudla av idéer, tänkte att du kanske har något tips. Hur som helst måste jag säga att din blogg är den allra allra bästa, beundrar verkligen dig! Du ger så sjukt mycket inspiration! Kram

  2. Hej fina Ellinor! Vet inte om du kommer att se det här men jag gör ett försök iallafall. Min bästa vän fyller år snart och jag vill så gärna ge henne en rolig upplevelse men jag har verkligen inga idéer. Bor i en ganska liten stad där det inte finns mkt att göra, så det vore himla kul att åka iväg någonstans och göra något. Du verkar sprudla av idéer, tänkte att du kanske har något tips. Hur som helst måste jag säga att din blogg är den allra allra bästa, beundrar verkligen dig! Du ger så sjukt mycket inspiration! Kram

  3. kan du inte knäppa en bättre bild på skjortan?? 🙂 såg as fin ut!! hittar den dock inte på deras hemsida :/

  4. kan du inte knäppa en bättre bild på skjortan?? 🙂 såg as fin ut!! hittar den dock inte på deras hemsida :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi