Mina bröst är visst vackra

image1-25Underkläder ifrån Yhoush image2-22
Jag är så otroligt trött på all skönhetshets. Så trött på vad som är vackert och inte. För allt som skiljer sig ifrån skönhetsidealet är enligt samhället inte vackert. Typ som mina bröst. Hela mitt liv har jag fått pikar för dem och i under tre år vistades jag inte ens på en strand i Sverige för att jag var så rädd att folk skulle se mig. Jag tog hellre ett underkänt i idrott än att göra simtesterna i skolan, jag köpte jämt bh:ar med dubbla ilägg och så vidare. Jag har aldrig KUNNAT känna mig fin i mina bröst då jag alltid blivit kritiserad för dem.

Som ni vet har jag i dagsläget inga komplex för någonting på min kropp och kan se saker ur ett större perspektiv. För det är ju ta mig fan helt sjukt att folk ens kommenterar mina bröst? Vad ska jag göra åt saken? Jag ser ut som jag gör. Det är inget fel på mig, det är faktiskt inte det. Det är fel på dem som kommenterar. Det är något grovt jävla fel – för både dom och jag vet ju att jag är född med de brösten jag är född i.

Jag älskar mina bröst och jag är stolt över dem även fast andra inte ens tycker att jag har några. Men jag skiter i folks åsikter eller kommentarer, så suck on this pic på mig iklädd en spetsbh utan varken ilägg eller bygel. 

 1. Jag har medel stora bröst, och ärligt talat är jag så jävla trött på dom. Skulle döda för din seriöst!! DU är bäst Ellinor <3

 2. Jag har medel stora bröst, och ärligt talat är jag så jävla trött på dom. Skulle döda för din seriöst!! DU är bäst Ellinor <3

 3. Älska dina, många som skulle byta plats med dig också! Man måste försöka uppskatta det man har. Precis som att jag i många år hade gjort vad.som.helst. för att byta ut mina egna gillar jag dom i dagsläget. Lots of love <3

 4. Älska dina, många som skulle byta plats med dig också! Man måste försöka uppskatta det man har. Precis som att jag i många år hade gjort vad.som.helst. för att byta ut mina egna gillar jag dom i dagsläget. Lots of love <3

 5. Känner lite samma sak, fast jag har E-kupa naturligt och hur mycket jag än har gått ner i vikt stannar dom kvar. Att man ser ut som en dålig porrskådis eller ”dags att ta ut inläggen?” Har man fått höra många gånger… folk kommer alltid klaga på någonting oavsett hur man ser ut. Jag läste en artikel idag om nån tjej som redigerat sig till ”idealet” och lagt ut på instagram och hon fick så så så många dryga jäkla kommentarer ändå. Så sjukt.

 6. Känner lite samma sak, fast jag har E-kupa naturligt och hur mycket jag än har gått ner i vikt stannar dom kvar. Att man ser ut som en dålig porrskådis eller ”dags att ta ut inläggen?” Har man fått höra många gånger… folk kommer alltid klaga på någonting oavsett hur man ser ut. Jag läste en artikel idag om nån tjej som redigerat sig till ”idealet” och lagt ut på instagram och hon fick så så så många dryga jäkla kommentarer ändå. Så sjukt.

 7. Ja exakt!! I know. Folk kommer ALLTID att klaga och kommentera. Som jag skrev, SÅ FORT ngt får utanför skönhetsidealet så sticker det ut och ska få veta att det gör det. Vilket är helt sjukt!! Hoppas att du inte tar åt dig och står på dig. Det finns inget du kan göra och inget jag kan göra för vi är ju födda som vi är! Kram <3

 8. Ja exakt!! I know. Folk kommer ALLTID att klaga och kommentera. Som jag skrev, SÅ FORT ngt får utanför skönhetsidealet så sticker det ut och ska få veta att det gör det. Vilket är helt sjukt!! Hoppas att du inte tar åt dig och står på dig. Det finns inget du kan göra och inget jag kan göra för vi är ju födda som vi är! Kram <3

 9. Har också små bröst och trivs som fisken i vattnet med det. Redan som 15åring (dvs 8år sedan, oh herreeee.. känns som igår) kände jag att jag var glad för dem pga 1) de är fasta 2) de lär ju vara en omöjlighet för ”något som inte finns” att bli hängigt 😉 och 3) det är HETT!

  http://llisahedman.fitnessguru.com

 10. Har också små bröst och trivs som fisken i vattnet med det. Redan som 15åring (dvs 8år sedan, oh herreeee.. känns som igår) kände jag att jag var glad för dem pga 1) de är fasta 2) de lär ju vara en omöjlighet för ”något som inte finns” att bli hängigt 😉 och 3) det är HETT!

  http://llisahedman.fitnessguru.com

 11. Senast igår stirrade jag på mina små bröst i provrummet som satt sådär i H&M-bikinin… Hjärnspökena blir färre efter ditt inlägg, så tack. De är fina som de är!

 12. Senast igår stirrade jag på mina små bröst i provrummet som satt sådär i H&M-bikinin… Hjärnspökena blir färre efter ditt inlägg, så tack. De är fina som de är!

 13. Så jäkla bra är du! Har hela livet haft komplex för mina små bröst och haft ”kompisar” som har fällt elaka kommentarer. Har nu lämnat dessa vänner bakom mig. Kung är du!

 14. Så jäkla bra är du! Har hela livet haft komplex för mina små bröst och haft ”kompisar” som har fällt elaka kommentarer. Har nu lämnat dessa vänner bakom mig. Kung är du!

 15. Tack! Detta inlägg snubblade jag över utav misstag. Och som en tonåring som redan har problem med att försöka hitta sig själv gör du det lite lättare för mig och ska inte skämmas över min kropp! Tack <3

 16. Tack! Detta inlägg snubblade jag över utav misstag. Och som en tonåring som redan har problem med att försöka hitta sig själv gör du det lite lättare för mig och ska inte skämmas över min kropp! Tack <3

 17. Det var lördag eftermiddag för några timmar sedan. Och min första pojkvän någonsin gjorde slut med mig. Det gör så ont i mig just nu och jag vet inte vart jag ska ta vägen, mina ögon svider och jag tänker bara på hur fan går man vidare från sin första? Den första man varit kär i, den första vars föräldrar man ätit middag med, den som man förlorade sin oskuld till osv. Hur i helvete kan man kyssa någon annan killes läppar eller ligga med någon som inte är honom? Det gör så ont att jag ville kämpa för något som han ville ge upp på. Jag har så många frågor – hur kan man tycka om någon men inte vara villig att kämpa för att lösa ett problem? Och kan man någonsin vara vän med sin första kärlek? Hur går han vidare när han säger att han gillar mig men inte tycker det är värt att kämpa? Gråter han också? Ångrar han sig? Jag hoppas att det gör ont i honom att han smsar och vill ha det ogjort, men det kommer han inte..

  Hur ska jag kunna gå till skolan med vetskapen att vi där kommer träffa varandra, men att jag inte kan gå fram och kyssa honom för han är inte min längre. Det känns som ett svart hål och jag vill inte gå upp ifrån soffan där jag legat och gråtit större delen av kvällen. Men jag har läxor att göra och prov att plugga till och jag orkar fan inte.

  Har lyssnat på måndagspepp om avsnittet att gå vidare miljoner gånger redan och jag vet att jag även kan skriva av mig här på din blogg, för det är just det jag behöver. Jag vill inte ha någon vän som säger du förtjänar bättre eller det finns fler fiskar i havet. Nej nej nej. Jag vill inte. Han var min fisk. Det gör så jävla ont att veta att den första, min första, inte är den sista… Fy fan för kärlek. Tack för mig och tack för en fantastisk blogg!! /en nyss fylld 18årig tjej med världens trasigaste hjärta

 18. Det var lördag eftermiddag för några timmar sedan. Och min första pojkvän någonsin gjorde slut med mig. Det gör så ont i mig just nu och jag vet inte vart jag ska ta vägen, mina ögon svider och jag tänker bara på hur fan går man vidare från sin första? Den första man varit kär i, den första vars föräldrar man ätit middag med, den som man förlorade sin oskuld till osv. Hur i helvete kan man kyssa någon annan killes läppar eller ligga med någon som inte är honom? Det gör så ont att jag ville kämpa för något som han ville ge upp på. Jag har så många frågor – hur kan man tycka om någon men inte vara villig att kämpa för att lösa ett problem? Och kan man någonsin vara vän med sin första kärlek? Hur går han vidare när han säger att han gillar mig men inte tycker det är värt att kämpa? Gråter han också? Ångrar han sig? Jag hoppas att det gör ont i honom att han smsar och vill ha det ogjort, men det kommer han inte..

  Hur ska jag kunna gå till skolan med vetskapen att vi där kommer träffa varandra, men att jag inte kan gå fram och kyssa honom för han är inte min längre. Det känns som ett svart hål och jag vill inte gå upp ifrån soffan där jag legat och gråtit större delen av kvällen. Men jag har läxor att göra och prov att plugga till och jag orkar fan inte.

  Har lyssnat på måndagspepp om avsnittet att gå vidare miljoner gånger redan och jag vet att jag även kan skriva av mig här på din blogg, för det är just det jag behöver. Jag vill inte ha någon vän som säger du förtjänar bättre eller det finns fler fiskar i havet. Nej nej nej. Jag vill inte. Han var min fisk. Det gör så jävla ont att veta att den första, min första, inte är den sista… Fy fan för kärlek. Tack för mig och tack för en fantastisk blogg!! /en nyss fylld 18årig tjej med världens trasigaste hjärta

 19. Får man fråga vilken storlek du har? Jag har 75A och även då finns det en litet mellanrum så jag vet exakt vad du går igenom men jag har inte självförtroendet till att gå utan bygel än, men någon gång kommer väl även jag dit 🙂

 20. Får man fråga vilken storlek du har? Jag har 75A och även då finns det en litet mellanrum så jag vet exakt vad du går igenom men jag har inte självförtroendet till att gå utan bygel än, men någon gång kommer väl även jag dit 🙂

 21. DU E JU BÄST! Jag har heller ej så mkt bröst, och jag har precis som du bestämt mig för att GILLA mina bröst och härmed slutar jag med BH för GOTT! Tack å hej leverpastej jävla skönhetsideal!

 22. DU E JU BÄST! Jag har heller ej så mkt bröst, och jag har precis som du bestämt mig för att GILLA mina bröst och härmed slutar jag med BH för GOTT! Tack å hej leverpastej jävla skönhetsideal!

 23. Have you got my previous email yet?

  This is Lily from Romwe team,i really really hope that you could answer me soon.

  Do you still want to work with us?

 24. Have you got my previous email yet?

  This is Lily from Romwe team,i really really hope that you could answer me soon.

  Do you still want to work with us?

 25. Blir så glad när jag läser detta inlägg! Jag kom in i puberteten ganska tidigt och var nog bland de första tjejerna i min klass. Detta innebar att jag såg annorlunda ut än de andra och mina bröst var större än deras. Jag vet inte varför men jag skämdes verkligen och önskade att jag hade små bröst. Nu är jag 16 år och de har inte blivit särskilt större, så under en period hade jag istället komplex över mina små bröst. Men nu har jag börja lära mig att acceptera dem. Det finns inte särskilt mycket att göra åt. Jag fyller knappt en A -kupa men det är ingenting jag tänker på längre för det finns bättre saker att tänka på. Att läsa ditt inlägg fick mig att inse hur rätt jag hade och jag blir så glad att du uppmärksammar andra om att börja acceptera sig själva. Stor kram och kärlek till dig <3

 26. Blir så glad när jag läser detta inlägg! Jag kom in i puberteten ganska tidigt och var nog bland de första tjejerna i min klass. Detta innebar att jag såg annorlunda ut än de andra och mina bröst var större än deras. Jag vet inte varför men jag skämdes verkligen och önskade att jag hade små bröst. Nu är jag 16 år och de har inte blivit särskilt större, så under en period hade jag istället komplex över mina små bröst. Men nu har jag börja lära mig att acceptera dem. Det finns inte särskilt mycket att göra åt. Jag fyller knappt en A -kupa men det är ingenting jag tänker på längre för det finns bättre saker att tänka på. Att läsa ditt inlägg fick mig att inse hur rätt jag hade och jag blir så glad att du uppmärksammar andra om att börja acceptera sig själva. Stor kram och kärlek till dig <3

 27. Hej! Kommer inte berätta vilken storlek jag har utav den anledningen att det kan påverka andra. Ja det kommer du om du bara inser hur vacker du är! 🙂

 28. Hej! Kommer inte berätta vilken storlek jag har utav den anledningen att det kan påverka andra. Ja det kommer du om du bara inser hur vacker du är! 🙂

 29. Vart kommer ditt halsband ifrån som du har på dig på översta bilden? Med pärlan? Verkligen så fint!

 30. Vart kommer ditt halsband ifrån som du har på dig på översta bilden? Med pärlan? Verkligen så fint!

 31. NEJ GUD du har såååå jävla fina bröst. Har tvärtom komplexet. FÖR stora pattar :/// kan inte springa, böja mig ner eller cykla utan att behöva rätta till BH-jäveln som aldrig vill sitta där den ska. Var glad över det du har för det är SÅ vackert, du kan ha precis vilken tröja du vill, du behöver inte ens ha BH?? Hör du inte vilken frihet det är. Alla bröst är bra bröst

 32. NEJ GUD du har såååå jävla fina bröst. Har tvärtom komplexet. FÖR stora pattar :/// kan inte springa, böja mig ner eller cykla utan att behöva rätta till BH-jäveln som aldrig vill sitta där den ska. Var glad över det du har för det är SÅ vackert, du kan ha precis vilken tröja du vill, du behöver inte ens ha BH?? Hör du inte vilken frihet det är. Alla bröst är bra bröst

 33. Håller med föregående, så snyggt med lite mindre bröst! Jag älskar mina men ibland önskar man de vore lite mindre och inte typ slog en medvetslös när man springer i trappor utan bh. Var stolt!

 34. Håller med föregående, så snyggt med lite mindre bröst! Jag älskar mina men ibland önskar man de vore lite mindre och inte typ slog en medvetslös när man springer i trappor utan bh. Var stolt!

 35. Kille här, små bröst är vackra dom med! Många tycker att stora bröst är det som gör tjejen så sexig, men jag vettesjutton om jag håller med. Har alltid gillat små bröst och det är de fler killar som gör! Diggar ditt inlägg, grymt skrivet! Ville bara skriva så ni ser det ur en killes perspektiv också! Go girl!

 36. Kille här, små bröst är vackra dom med! Många tycker att stora bröst är det som gör tjejen så sexig, men jag vettesjutton om jag håller med. Har alltid gillat små bröst och det är de fler killar som gör! Diggar ditt inlägg, grymt skrivet! Ville bara skriva så ni ser det ur en killes perspektiv också! Go girl!

 37. Wow! Cred till dig bruden,det är såna här inlägg som behövs läsas i dagens samhälle! Jag tycker det är synd hur tjejer ständigt förstorar brösten för att på något vis uppnå samhällens absurda ideal. Jag trivs med mina små bröst trots de jämförelser och kritik jag fått (särskilt i början av puberteten när dem knappt hunnit växa – men idag tycker jag dem är toppen! Önskar fler lärde sig att älska sig själva. You go girl!!

 38. Wow! Cred till dig bruden,det är såna här inlägg som behövs läsas i dagens samhälle! Jag tycker det är synd hur tjejer ständigt förstorar brösten för att på något vis uppnå samhällens absurda ideal. Jag trivs med mina små bröst trots de jämförelser och kritik jag fått (särskilt i början av puberteten när dem knappt hunnit växa – men idag tycker jag dem är toppen! Önskar fler lärde sig att älska sig själva. You go girl!!

 39. Wow! Cred till dig bruden,det är såna här inlägg som behövs läsas i dagens samhälle! Jag tycker det är synd hur tjejer ständigt försöker ändra på sig själva för något vis uppnå samhällens absurda ideal. Jag trivs med mina små bröst trots de jämförelser och kritik jag fått (särskilt i början av puberteten när dem knappt hunnit växa – men idag tycker jag dem är toppen! Önskar fler lärde sig att älska sig själva. You go girl!!

 40. Wow! Cred till dig bruden,det är såna här inlägg som behövs läsas i dagens samhälle! Jag tycker det är synd hur tjejer ständigt försöker ändra på sig själva för något vis uppnå samhällens absurda ideal. Jag trivs med mina små bröst trots de jämförelser och kritik jag fått (särskilt i början av puberteten när dem knappt hunnit växa – men idag tycker jag dem är toppen! Önskar fler lärde sig att älska sig själva. You go girl!!

 41. Vet exakt vad du pratar om! Kan inte annat hålla med dig!
  Jag tycker att Dove-reklamen var inne på rätt spår vad gäller skönhetsideal. De tog in kvinnor i olika storlekar och formen och valde att göra de alla lika fina, precis som de ser ut.
  Vad gäller små bröst, så är det många som behöver AA för att det ska kännas skönt och sitta bra, men har jättesvårt att hitta bh. Hittar man är det så är de oftast i underklädesbutik och svindyra. Det är som att butikerna bestämt att antingen är du barn när du har den byst-sizen, eller så existerar du inte alls… Samhället och media borde ta in att vi är alla olika, med olika gener och ändå helt fabolous!

 42. Vet exakt vad du pratar om! Kan inte annat hålla med dig!
  Jag tycker att Dove-reklamen var inne på rätt spår vad gäller skönhetsideal. De tog in kvinnor i olika storlekar och formen och valde att göra de alla lika fina, precis som de ser ut.
  Vad gäller små bröst, så är det många som behöver AA för att det ska kännas skönt och sitta bra, men har jättesvårt att hitta bh. Hittar man är det så är de oftast i underklädesbutik och svindyra. Det är som att butikerna bestämt att antingen är du barn när du har den byst-sizen, eller så existerar du inte alls… Samhället och media borde ta in att vi är alla olika, med olika gener och ändå helt fabolous!

 43. Gud vad jag håller med dig!! Har själv stått otaliga gånger med solpuder och försökt ”skugga” fram en klyfta, men nej, jag har helt enkelt ingen. Har haft ångest för när någon jag dejtar ska inse att jag inte har några bröst och typ inte tycka jag är sexig pga det. Nu känner jag istället att vi måste få visa (eller inte visa) det vi har, precis som alla andra! Nu jävlar blir det urringningar, spaghetti-toppar och spetsbhar för hela slanten! Jag ska inte skämmas och inte ska jag ta något skit för mina bröst heller. Sen tycker jag precis som du säger att samhället är alldeles för fixerat vid stora bröst. Vad är grejen med att alla bikinis i min storlek har nån sorts super-push som ska öka två kupstorlekar!? JAG KANSKE INTE VILL pusha överhuvudtaget liksom!? Du är bäst, kram.

 44. Gud vad jag håller med dig!! Har själv stått otaliga gånger med solpuder och försökt ”skugga” fram en klyfta, men nej, jag har helt enkelt ingen. Har haft ångest för när någon jag dejtar ska inse att jag inte har några bröst och typ inte tycka jag är sexig pga det. Nu känner jag istället att vi måste få visa (eller inte visa) det vi har, precis som alla andra! Nu jävlar blir det urringningar, spaghetti-toppar och spetsbhar för hela slanten! Jag ska inte skämmas och inte ska jag ta något skit för mina bröst heller. Sen tycker jag precis som du säger att samhället är alldeles för fixerat vid stora bröst. Vad är grejen med att alla bikinis i min storlek har nån sorts super-push som ska öka två kupstorlekar!? JAG KANSKE INTE VILL pusha överhuvudtaget liksom!? Du är bäst, kram.

 45. Du är väldigt snygg ändå, men jag tycker ändå det är värt att påpeka att alla har väldigt olika smak. Finns sånna som jag, som faktiskt tycker om små bröst mer än stora. Jag tittar dessutom mycket mer på hur personen ser ut i övrigt, som leende och ögon, än jag gör på kroppsformen. Attityd är ju också något som kan vara väldigt attraktivt, och du har en väldigt bra sådan vad jag kan se!

  /kille

 46. Du är väldigt snygg ändå, men jag tycker ändå det är värt att påpeka att alla har väldigt olika smak. Finns sånna som jag, som faktiskt tycker om små bröst mer än stora. Jag tittar dessutom mycket mer på hur personen ser ut i övrigt, som leende och ögon, än jag gör på kroppsformen. Attityd är ju också något som kan vara väldigt attraktivt, och du har en väldigt bra sådan vad jag kan se!

  /kille

 47. Ja men du är så fin som du är kära Ellinor, bara snubblade över din blogg när jag surfade, kom och joina MeWe i stället för facebook/meta vilket jag inte är engagerad i, vi kanske redan mötts där? Vem bryr sig om brösts storlek med ett leende som ditt. Du är såå sällsynt… sen vet jag inte vilken personlighet du har men den lär vara underbar i o m ditt ärliga leende. Dessutom har alla ups and downs, I’m there with you. Men om du inte tycker om mitt inlägg vill jag bara att du ska veta att jag tycker du är grym 🙂 Ha det gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi