Bubbles and brunch

hanna ellinorKvinnan i mitt liv. Med henne blir allt extra kul.
bubbles
Fina Linda på brunchen!bubblessSen kom det in en massa drinkar och festen drog igång!bubbles jagHär va man lycklig! Och observera vad jag höll i min högra hand…
bubblesse
Hanna dansade med servitriserna och det är mitt kalufs ni ser där till höger också.bubblelbubbllesUrsäkta men vem gillar inte musik som innehåller saxofon?
bubbbles
Emma, Hanna och Caroline som vi satt bredvid vid maten

Okej allihopa! Jag har officiellt haft den bästa men ändå sämsta helgen på länge. I lördagsmorse begav jag mig upp till Michael och frisörerna för att få håret stylat utav min favorit Linn. Väl där mötte Hanna och Herman upp mig och sedan åkte vi till Bubbles and Brunch. Vi käkade brunch först och hamnade bredvid en otroligt inspirerande tjej som vi totaldiggade. Hon hade bott lite här och var i världen och peppade oss till att skjuta upp pluggandet, för livet är här och nu.

Sen gjordes hela lokalen som vanligt om till en nattklubb och vi slog klackarna i taket. Jag körde dock på ballerina men lyckades stuka foten något överjävligt och det är ett under att jag ens kunde gå. I samma veva lyckades jag tappa min clutch innehållande mobil/kort/pass/smink osv. Vid 18 drog vi till en megakul hemmafest och sen vidare ut i Stockholms nattliv och dansade bredvid prins Carl Philip (Suite och Hells för er som undrade!). Hade det såå kul och end up på ett hotell med mina killkompisar vid halv 6 på morgonen. Festade alltså konstant i 18h igen. Vill aldrig växa upp.

  1. Grymt!! Jag håller med, jag fyller 25 och nu har jag börjat pluggat. Innan har jag rest och levt livet. Så kul att ni upptäckt ios också. För 6 års sen båtluffa vi i Grekland 1.5 månad, vi skulle till en ö som hette ios så vi boka fyra dagar där.. Blev kvar i 4 veckor!!! Sen dess har vi hälsat på varje år! En liten parentes bara.. Skulle också fråga vart ditt blåa linne är ifrån? You only live once, but if you do it right.. Once is enough! 😉 kram!

  2. Grymt!! Jag håller med, jag fyller 25 och nu har jag börjat pluggat. Innan har jag rest och levt livet. Så kul att ni upptäckt ios också. För 6 års sen båtluffa vi i Grekland 1.5 månad, vi skulle till en ö som hette ios så vi boka fyra dagar där.. Blev kvar i 4 veckor!!! Sen dess har vi hälsat på varje år! En liten parentes bara.. Skulle också fråga vart ditt blåa linne är ifrån? You only live once, but if you do it right.. Once is enough! 😉 kram!

  3. Om man vill gå på bubbels and brunch är det bara att dra dit när det är, eller måste man få en speciell inbjudan? Puss och kram!
    PS ÄLSKAR eran podd! Ni har fått mig att vilja upptäcka världen och ska flytta utomlands nu i höst

  4. Om man vill gå på bubbels and brunch är det bara att dra dit när det är, eller måste man få en speciell inbjudan? Puss och kram!
    PS ÄLSKAR eran podd! Ni har fått mig att vilja upptäcka världen och ska flytta utomlands nu i höst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi