Det finns inga sen, så gör det du vill här och nu

ditt liv
För i helvete hörrni. Varför ska vi göra saker vi inte mår bra av? Varför ska vi ta itu med allt tråkigt och skjuta upp det roliga? Varför gör vi inte bara det vi vill just här och nu? Vad är det som stoppar oss?

Efter gymnasiet så är det bara en själv som sätter gränser. Vill du bo utomlands? Köp en biljett. Vill du skaffa en hund? Leta på blocket efter en bra kennel. Vill du flytta hemifrån? Kontakta hyresvärdar. Jag har hört många hemska historier om människor som skjuter upp det roliga. Tillexempel en om två pensionärer som under hela äktenskapet hade planerat att resa. Men när biljetterna äntligen var bokade så gick en utav dom bort. Såna historier gör ont i hjärtat, men dom får en också att vakna upp. Det finns inga sen. Det finns bara här och nu. Så ta vara på det och gör vad du vill med din tid och ditt liv. 

  1. Hej Ellinor! Jag har en liten fråga som inte alls har med detta att göra men iaf, var köpte du din studentklänning? Så fin! Har letat efter en liknande tills nu när jag slutar skolan och jag undrar om du har något tips på var jag kan hitta eller om modellen på klänningen har något speciellt namn?
    Kram kram

  2. Hej Ellinor! Jag har en liten fråga som inte alls har med detta att göra men iaf, var köpte du din studentklänning? Så fin! Har letat efter en liknande tills nu när jag slutar skolan och jag undrar om du har något tips på var jag kan hitta eller om modellen på klänningen har något speciellt namn?
    Kram kram

  3. alltsåå åååhh jag blir så himla inspirerad av både dig och hanna! Jag har lyssnat på alla era avsnitt av måndagspepp och känner hur bra jag mår. Ni är så fab jag älskar er båda!!!!<33333

  4. alltsåå åååhh jag blir så himla inspirerad av både dig och hanna! Jag har lyssnat på alla era avsnitt av måndagspepp och känner hur bra jag mår. Ni är så fab jag älskar er båda!!!!<33333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi